Cake Eyeliner, een nieuw fenomeen voor mij. Ik gebruik gelliners, felt tip eyeliners, oogpotlood en natuurlijk liquid eyeliner maar hier had ik nog nooit van gehoord. Beautyfocus.nl heeft deze cake eyeliner van Stargazer sinds kort in hun assortiment. Ik was natuurlijk erg benieuwd naar wat het nou precies was. Zoals Beautyfocus het zelf beschrijft in hun webshop moet het product vochtig gemaakt worden en kan het dan met een penseel opgebracht worden. Let’s try.

Ik probeerde het eerst met een natte angled brush, wat resulteerde in de middelste en rechtse lijnen, het loopt een beetje uit en dat is natuurlijk niet de bedoeling als je een strak lijntje boven je oog wilde. Ik probeerde het nogmaals, maar nu met een vochtig kwastje. Dit ging al veel beter, de meest linker lijnen zijn in de 2e poging gemaakt, ze blijven netjes strak en lopen niet in de lijntjes van mijn hand.

Hierboven zie je mijn oog met alleen de Cake Eyeliner aangebracht. Het brengt makkelijk aan, maar je moet wel gewend zijn aan je eyeliner aanbrengen met een angled brush. Ikzelf gebruik ook regelmatig een gelliner en deze breng ik dan ook aan op dezelfde manier als de cake eyeliner. Zorg ervoor dat je kwastje vochtig is, veeg wat over het product en breng het aan. Ikzelf heb hem in het zwart, maar vind hem zelf meer donkergrijs/antraciet achtig. Voor een diepzwart lijntje moet je helaas wel een paar keer over het lijntje heen, maar dat vind ik zelf niet zo erg. Soms is een wat subtieler lijntje ook precies wat je wilt. Ik had geen last van afgeven in mijn crease. Ik heb hem de laatste dagen alleen maar gebruikt. Een lange dag van ’s morgens half 7 tot ’s avonds 11 overleeft hij niet helemaal, het meeste van de lijn zit nog wel, alleen ik heb de neiging om regelmatig in mijn ooghoeken te wrijven, dus het voorste stukje verdwijnt.

Wat mij betreft is dit product zeker door de test gekomen! Ik wil er meer! De cake eyeliner is bij Beautyfocus.nl verkrijgbaar voor €3,99, bevat 3.5 gram en daar kun je echt een flinke tijd mee doen. Hij is verkrijgbaar in 10 kleuren, met onder andere zwart, bruin, turqoise en wit.

9 Reacties aan “Cake Eyeliner”

    • Het lijkt ook op oogschaduw haha, maar ik heb het geprobeerd en er komt droog zeer weinig pigment vanaf 😉

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Look: Urban Decay Naked Palette
  2.  Look: Teeez Strike a Pose | Beauty 'n Spice
  3.  Review&Swatches: Catrice Gelliner It’s Mambo Nr. 2 | Beauty 'n Spice
  4.  Swatches & FOTD: Catrice Revoltaire | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *