Een collectie die al veelbesproken was voor hij überhaupt in de winkels lag, en nu hij er is op iedere blog wel een keertje verschijnt. In sommige filialen zelfs al uitverkocht.. Jullie hebben het aan de titel al kunnen lezen. Ik heb het over de Big City Life collectie van Catrice. Ik kocht twee palettes, New York en Sydney, naast deze twee zijn er nog twee andere steden waar een palette van gemaakt is en 4 nagellakjes. De kleuren van de nagellak vond ik niet veel toevoegen aan mijn al uit de hand gelopen collectie, vandaar dat ik deze liet liggen.

Links zie je New York en rechts Sydney. De palettes bestaan uit twee blushes, 6 kleuren oogschaduw, een kwastje en een oogpotloodje. Van het oogpotloodje en kwastje ben ik niet heel erg onder de indruk, maar daar heb ik de palettes uiteraard niet voor aangeschaft. De doosjes zijn van karton en sluiten netjes af met een magneetje. Ik vind ze fijn! Ze nemen wel veel ruimte in mijn toch al overvolle palette lade in mijn Helmer, dus daar moet ik misschien nog maar iets anders voor verzinnen. Op naar de swatches.

Het New York Palette

Het Sydney Palette

Ziet er goed uit toch? Het is allemaal vrij goed gepigmenteerd, het een wat minder als het ander maar dat blijf je toch altijd wel houden. Ik vind de blushes niet helemaal mijn kleuren en zal deze denk ik ook niet snel gebruiken. Ik ben heel bleekjes en er zijn maar een paar blushes die me echt goed staan. De oogschaduws zijn fijn. Ze zijn erg zacht en kruimelen wel een beetje. De kleuren  zijn goed op te bouwen. Ik had zin om een beetje te spelen, en laat paars nou een van mijn favoriete oogschaduwkleuren zijn. Komen mijn groene ogen mooi bij uit. Ik maakte dus een look met kleuren uit het Sydney palette.

Als basiskleur over mijn hele ooglid gebruikte ik The Rocks. Dat is het middelste paarse kleurtje. In mijn crease en outer-v gebruikte ik Town Hall, de bruine kleur rechtsbovenin. Deze kleur zit ook onder mijn oog. En om net iets meer diepte aan te brengen zit Royal Botanic Garden in het midden van mijn oog. Op deze foto is het iets lichter als het in het echt was.

De oogschaduw is ligt vochtig aangebracht zodat de kleuren nog wat intenser zijn als normaal. Zaterdag tijdens het stappen droeg ik ook deze look en een vriend van me maakte de volgende opmerking “Heb je nieuwe mascara oogschaduwdingetjes Jess? Het zit leuk!”. Beter compliment kun je niet krijgen van een man toch?

De palettes kosten €6,99 en als je geluk hebt liggen ze nu in de winkel! Let op: Ze staan niet in het standaard Catrice schap maar hebben een mooi display.

 

11 Reacties aan “Catrice Big City Life”

  1. Haha wat superlief die opmerking! Mascara oogschaduwdingetjes? Ik heb ze gezien en nu heb ik spijt dat ik Sydney niet heb gekocht, wat een mooie look!!

  2. Mijn lief maakte me vanmorgen ook gelijk een compliment met mijn Sidney palette look. En dat terwijl hij meestal make-up vooral mooi vind als hij het niet ziet! Ach ja, hij went er wel aan :p Ik heb alleen al wel mijn blush verkuimeld, wow, dat ging echt heel gemakkelijk… Maar ja, blijf er evengoed blij mee.

  3. Ik ben echt helemaal weg van deze LE ik heb dan ook alle palettes en lakjes gekocht (couldn’t help myself :P)
    Je hebt echt een hele mooie look gemaakt vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *