Ieder jaar rond februari/maart veranderd Catrice haar core collection. Even flink de bezem erdoor en een hoop nieuwe producten het schap in. Op veel beautyblogs komen de persberichten tevoorschijn en zie je alle nieuwe producten, vandaar dat ik alleen mijn musthaves laat zien!

catrice lente update 2015 musthaves

Als eerste het Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette 010 Frankie Rose To Hollywood. Dit zijn echt mijn kleuren, en perfect voor mijn groene ogen. Dit palette heeft een adviesprijs van € 4,99, wat lekker budget is. Ik ben benieuwd of de pigmentatie ook goed is!

catrice lente update 2015 musthaves

Mijn favoriete mascara is er een van Catrice, en dat maakt mij heel erg benieuwd naar deze Catrice Jet Lash Speed Volume Mascara Waterproof 010 Black Waterproof. Vooral het borsteltje spreekt tot mijn verbeelding, en de adviesprijs van € 4,89 is ook erg fijn. Er komt ook een non-waterproof variant, maar door mijn lenzen en snel tranende ogen grijp ik sneller naar de waterproof varianten.

catrice lente update 2015 musthaves

Vroeger gebruikte ik een oogschaduwbasis van Catrice met veel plezier, en deze Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base 010 maakt mij dan ook erg nieuwsgierig. De adviesprijs is € 3,59 wat natuurlijk geen geld is mocht dit een fijne, langhoudende basis zijn!

catrice lente update 2015 musthaves

Als laatste de Catrice Illuminating Blushes. Sinds mijn nieuwe haarkleur ben ik een beetje aan het spelen met verschillende kleuren blush om te kijken wat het beste bij mijn rode haar staat, en ik ben heel erg benieuwd naar het pigment van deze drie. De adviesprijs is € 3,99.

De nieuwe collectie zal rond februari in de winkels liggen, dus we moeten nog even geduld hebben. Wat zijn jullie musthaves van de nieuwe producten?

 

Eén Reactie aan “CATRICE lente update 2015 – Musthaves”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *