Zag ik net de nagellak al voorbij komen op twitter en DeltaCephei, maar was het nog niet bekend of de collectie ook in Nederland verkrijgbaar zou zijn, rolt er nu een persbericht binnen. Nagellak is altijd al een van mijn favoriete beautyproducten geweest -ik had niet voor niets een nagelblog- en effect nagellak is helemaal top. Ik ben gek op flakies en duochromes en ik ben dan ook erg blij dat Catrice met de Million Styles collectie komt.

In deze collectie zitten 8 effect top coats. De 4 hierboven zijn de eerste vier. Als eerste in de rij staat No Smoke Without Fire. Catrice beschrijft het als een coole, zwoele smokey look op de nagels. Daarnaast staat Million Dollar Baby, wat een glitter topcoat is. Dan Miss Money Penny, voor een mooie gouden glans en als vierde Shake it, Flake it. Een geweldig 3-d juweel effect. Flakies! Ik ben benieuwd!

De volgende vier lakken zijn Return of Space Cowboys, zoals op de persfoto te zien is lijkt dit een duochrome te zijn. Godfather of Pearl is de tweede in dit rijtje, welke voor een subtiele glans zorgt. ¿Holo Qué Tal?! is nummer drie en heeft holografische glitterpigmenten. And last but not least is Have an Ice Day, en zoals de naam al doet vermoeden zou dit een icy effect aan de nagels geven.

De lakken kosten €2,99 per stuk, wat €0,50 cent meer is dan de gewone Ultimate Lacquers van Catrice. De collectie zal vanaf half maart t/m half april in de winkels liggen, en ik weet nu al dat ik ze alle 8 wil en het liefst voor de winkel zou gaan kamperen om ze te bemachtigen! Welke lakjes komen op jullie wishlist?

9 Reacties aan “Catrice Million Styles”

  1. Ik maar denken dat het peach lakje uit de Hidden WOrld collectie moeilijk te vinden was. Ik denk dat het bij deze collectie onmogelijk gaat worden.
    Ik heb er nu 3 op het oog en nu maar hopen dat ik ze kan bemachtigen. Ze zien er mooi uit! Eindelijk weer een collectie waar je echt naar uit kan kijken.

    • Ohh dat lakje was inderdaad moeilijk te krijgen! Ik had geluk dat er nog eentje stond en het is een van m’n favorieten geworden. Mocht je hem nog zoeken, wellicht is het peachy Douglas lakje wel wat voor je? Binnenkort komt er een vergelijking van die twee op Beauty ’n Spice!

  2. Ik wil het flake lakje wel, als ik met die tijd nog niet een andere flake lak heb gekocht 😛 Verder zie ik het wel als ze in de winkel staan, eerst swatchen 🙂

  3. Ik wil eerst de kleuren in het echt bekijken, dan pas beslis ik welke ik wil kopen. Ik weet wel dat ik er een aantal wil! Fijn dat Catrice nu ook eindelijk iets holo’s krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *