Clinique Chubby Stick intense Plushest Punch

Ik zit al te azen op een Clinique Chubby Stick sinds ze uit kwamen, en nu is daar de Clinique Chubby Stick Intense gekomen. Ik heb hem in de kleur Plushest Punch. Clinique beschrijft het als een moisturizing lip colour balm met een dekking tussen sheer en opaque in. Ik ben benieuwd.

Clinique Chubby Stick Intenste Plushest Punch Clinique Chubby Stick Intenste Plushest Punch

De Chubby Stick is in de vorm van een dik potlood. Gelukkig hoef je hem niet te slijpen, draaien aan de zilveren onderkant is voldoende. De swatch op mijn arm zegt eigenlijk al heel erg veel. De stick is ontzettend gepigmenteerd. Tussen licht dekkend en dekkend in Clinique? Absoluut meer richting de dekkende kant dan.

Clinique Chubby Stick Intense Plushest Punch Clinique Chubby Stick Intense Plushest Punch Clinique Chubby Stick Intense Plushest Punch Full face

Op de eerste foto zie je mijn lippen zonder iets, door het weer van de afgelopen tijd – en omdat ik te weinig smeer – zijn mijn lippen wat droog, en op een plek zelfs gescheurd. Op de tweede foto zie je de Chubby Stick aangebracht op mijn lippen. De velletjes verdwijnen en van het sneetje zie je niks meer gelukkig. De fullface foto herken je waarschijnlijk van mijn Grey Smokey look, hier droeg ik de Chubby Stick bij. Bij mijn sneeuw witte huidje staat de stick ook goed gelukkig.

Mijn lippen worden niet extreem gevoed door de Chubby Stick, maar drogen ook zeker niet verder uit. Ook loopt de stick gelukkig niet in de lijntjes én blijft hij vrij lang zitten, toch zeker een paar uur. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de prijs. Voor een stick van 3 gram moet je namelijk €18,80 neerleggen. Autsch. Als de prijs wat lager was geweest had ik zeker nog wat meer kleuren aangeschaft, want ik ben heel erg tevreden over deze sticks.

13 Reacties aan “Clinique Chubby Stick Intense Plushest Punch”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *