Disney Prinses Ariel Look

Een hele poos terug schreef ik dat ik looks wilde gaan maken geïnspireerd op Disney prinsessen. Ik begon met Pocahontas, had ideeen voor de rest….. En toen kreeg ik een huis, was ik druk met de verbouwing en raakte dit idee heel erg ver naar de achtergrond gedrukt. Toch vind ik het nog steeds erg leuk, en vandaag heb ik dan ook weer een look voor jullie, dit keer in Disney Prinses Look Ariel.

Een van de opvallende kenmerken van Ariel is haar rode haar. Rode oogschaduw is niet helemaal mijn ding, en dit mag dan wel een stap uit je comfort zone experiment zijn, rode oogschaduw ging me net iets te ver. En stiekem heb ik ook gewoon geen enkele rode oogschaduw in mijn stash liggen. Wat verder opvalt is haar zeemeerminnenstaart. De enige kleur die verder nog bij Ariel te bekennen is, is haar paarse bikini-achtige topje. De kleuren die ik voor deze look zou moeten gebruiken is dan ook aquablauw, paars en rood.

Disney Prinses Look Ariel Disney Prinses Look Ariel Disney Prinses Look Ariel Disney Prinses Look Ariel

Dat het rood dus niet in mijn oogschaduw terug zou komen was heel snel beslist, en het is dan ook erg makkelijk om gewoon voor rode lippen te gaan. Misschien niet helemaal uit je comfortzone stappen, maar zulke felle lippen draag ik niet vaak. Omdat de kleur die het meest opvalt haar blauwe zeemeerminnenstaart is koos ik ervoor om deze kleur op mijn bewegend ooglid te gebruiken. Wat lichter op mijn ooglid, wat donkerder in de crease. Het paarse van haar topje zie je onder mijn oog. Omdat Ariel vrij veel bloot laat zien koos ik ervoor om in mijn ooghoek een nude tint te gebruiken.

Afmaken met mijn standaard eyeliner en de look is alweer klaar. Voor de volgende keer mag ik toch wat meer uitpakken, dit zou zo een look kunnen zijn die ik gewoon naar school of buitenshuis draag. Wellicht niet met de rode lippenstift, maar ach. Mijn doel voor de volgende prinses (suggesties anyone?) wordt dus om de boel wat minder draagbaar en wat uitbundiger te maken.

13 Reacties aan “Disney Prinses Look: Ariel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *