Catrice’s Walk On Air van de Hidden World collectie was bijna gelijk uitverkocht. Begrijpelijk, want het is een heerlijk kleurtje. Een mooie abrikooskleur met een shimmer erin. Ik had geluk, bij een van de Kruidvatten hier in de buurt stond er toevallig nog eentje in het schap. Maar er zullen genoeg meiden zijn die het lakje helaas niet hebben kunnen bemachtigen. Toen ik een tijdje later bij de Douglas tegen het lakje Emma aan liep vond ik de kleur wel lijken op een andere kleur in mijn stash. Maar welke het was kon ik op dat moment niet op komen. Ik nam hem mee en thuis schoot Hidden World me weer toe. Maar is het nou een echte dupe? Zo in het potje lijken ze wel heel erg op elkaar.

Het was erg moeilijk om het verschil op de foto te krijgen. Op mijn ringvinger schittert de mooie Walk On Air, op mijn pink zit Emma. De lakjes lijken qua kleur heel erg op elkaar. Als het je daar om gaat en je hebt Walk On Air niet te pakken kunnen krijgen dan raad ik het zeker aan om even een bezoekje aan een Douglas in de buurt te brengen. Is die mooie shimmer in Walk On Air wat het lakje voor jou zo bijzonder maakt? Dan zul je helaas nog even verder moeten zoeken. Emma is namelijk een beetje een frosty lakje, waar Walk On Air echt shimmer bevat. Maakt hem niet minder mooi, maar in mijn ogen wel net wat minder speciaal.

Qua kleur zag ik bijna geen verschil op mijn nagels. De frosty finish van Emma heeft haar echt de das om gegaan qua dupe. Een echte dupe vind ik het dus niet, maar Emma komt zeker in de buurt van de zeer geliefde Walk On Air en het zullen beiden lakjes zijn die deze lente/zomer veel te zien zullen zijn op onder andere mijn nagels.

 

5 Reacties aan “Dupe or not?: Catrice vs Douglas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *