Al een tijdje geleden schreef ik over het NYX the runway collection palette in Super Model, en daar beloofde ik een look bij. Het heeft even geduurt maar hier is hij dan. Ik heb geen fullface foto, nadat ik mijn eerste oog gedaan had bleek dat ik flink moest opschieten om op tijd op de vergadering op mijn werk te zijn. Ik ging dus met een opgemaakt oog naar beneden om mijn diner te eten, waar mijn moeder me heel vreemd aan keek en ik eerst niet begreep waarom haha!

Na een tijdje twijfelen koos ik voor de blauwe kleuren. Ik had nog deze nog nooit echt gebruikt, met een uitzondering van de felle donkere kleur, en was er eigenlijk wel een beetje benieuwd naar.

Ik ben nog steeds super blij met dit palette. Het heeft een ontzettend goed pigment en de kleuren brengen erg gemakkelijk aan. Ik heb de bovenste rij blauwe kleuren gebruikt en de felblauwe in mijn ooghoek. Het palette kost €8,99 en is verkrijgbaar bij boozyshop.nl en waarschijnlijk ook wel bij andere webshops waar ze NYX verkopen. Hij is verkrijgbaar in nog 11 andere kleuren.

5 Reacties aan “EOTD: NYX Supermodel”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Look Remake: Mr. Saxobeat | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *