Niet alleen Catrice, maar ook Essence brengt ieder jaar in het voorjaar weer een aantal mooie items nieuw in de core collection. Omdat bijna iedere beautyblogger wel over de nieuwe collecties gesproken heeft laat ik je vandaag alleen mijn musthaves zien!

essence lente update 2015 musthaves

Als eerste worden alle mono eyeshadows in een nieuw jasje gegoten en is de textuur ook veranderd. Er zijn veel neutrale oogschaduws, maar ik ben vooral benieuwd naar deze vier die niet de standaard bruintinten zijn. De adviesprijs is € 1,69.

essence lente update 2015

Een aantal jaar terug was mijn favoriete mascara de Masterpiece Max van MaxFactor. Het borsteltje van deze Essence plump no clump volume mascara ziet er een beetje hetzelfde uit, met van die plastic stekeltjes, en hier ben ik dus heel erg benieuwd naar. Ze kosten € 2,89.

essence lente update 2015 musthaves

Essence heeft het kunstje van Benefit heel erg goed afgekeken, want dit is een budgetvariant van de Gimme Brow. En laat ik daar nu al een hele tijd benieuwd naar zijn. Deze Essence make me brow eyebrow gel mascara is in een brunette en blonde versie verkrijgbaar voor € 2,59 en staan heel hoog op mijn lijstje.

essence lente update 2015 musthaves

Deze Eye Blender brush heeft heel wat weg van een van mijn favoriete kwasten, de Zoeva Eye Finish Brush. Ik ben dan ook erg benieuwd of deze kwast van € 1,59 een goede dupe is!

Deze update van de core collectie zal rond februari in de schappen van de Kruidvat en Trekpleister te vinden zijn. Ik kan niet wachten! Wat zijn jullie musthaves van de collectie?

4 Reacties aan “Essence lente update 2015 – Musthaves”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *