Een paar weken geleden vroeg Heidi op twitter aan mij of ik voor haar aan een GOSH Holographic kon komen. Dat kon ik en als bedankje stuurde ze me van haar webshop deze lipbalsem en een badderbruis. Heidi is namelijk naast eigenaresse van de Fabulous Feeling blog ook eigenaresse van de webshop. Heidi is een bezig bijtje. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd, schoonheidsverzorging, haarstyling, detailhandel in de moderichting en reclame. Na al deze ervaringen is ze op zoek gegaan naar producten die puur en van hoogwaardige kwaliteit zijn, in combinatie met een uniek tintje, en zo is Fabulous Feeling geboren. Bij deze webshop zijn ontzettend veel producten te krijgen, dus neem zeker een kijkje.

Deze lippenbalsem heeft een zacht prijsje van €2,95 en bevat sheabutter, bijenwas, zoete amandelolie, vitamine E en aroma’s. De lippenbalsem is lekker voedend en maakt mijn lippen zacht. Hij ruikt ook heerlijk zoet, helaas smaakt hij niet zo lekker, maargoed, dat is gelijk een reden om niet de halve dag aan mijn lippen te likken. Dat gebeurd namelijk wel als ik Candy Kisses lipbalsem op heb. Niet zo charmant 😉

Ik kreeg de producten netjes in een bubbelenvelop thuis, ze waren ingepakt in een lief zakje en het geheel zag er uit als een cadeautje. Lieve Heidi, bedankt!

8 Reacties aan “Fabulous Feeling Lipbalm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *