Laatst werd ik benaderd door Vimodos, of ik een tas uit wilde zoeken. Aber natürlich! Ik koos voor deze mooie mocca-bruine tas van Pieces. Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben toch?

pieces tas vimodos

Ik heb voornamelijk zwarte en kleine tasjes. En eigenlijk ook allemaal met een lang handvat waardoor je hem kruislings over je schouder kunt dragen en je je handen vrij hebt. Deze tas van Pieces is dus compleet anders dan wat er tot nu toe in mijn collectie te vinden was. De tas is vrij simpel van vorm. Twee handvatten, en een sluiting met een magnetische drukknoop. De sluiting is wel leuk, hij gaat om het handvat heen waardoor uit uitkepingen in de klep zitten. Deze uitkepingen zijn mooi afgewerkt met gouden details.

vimodos pieces tas

Aan de zijkanten zitten twee drukknoopjes, waardoor je de tas een stukje breder kunt maken als je veel spullen bij je hebt. En veel spullen passen er in! Hij is een stuk groter dan ik gewend ben.

vimodos pieces tas Vimodos Pieces Tas

Wat ik zelf altijd heel erg fijn vind in tassen zijn aparte vakjes. In deze Pieces tas zit aan de ene kant een wat groter vak met een ritssluiting, en aan de andere kant heb je twee open vakken. Ideaal! In de ritssluiting heb ik vaak dingen zoals een laadsnoertje voor mijn telefoon, en een powerbank. Aan de andere kant heb ik vaak mijn zonnebril zitten en bijvoorbeeld mijn sleutels of telefoon. Zo hoef je niet je hele tas door om naar deze items te zoeken en zitten ze veilig voor krassen etc.

vimodos pieces tasAan de onderkant zitten ook gouden details. Door deze ‘pootjes’ staat je tas niet met de stof op de grond en blijft hij mooi schoon.

Naast deze tas kun je natuurlijk veel meer shoppen bij Vimodos. Heb je nog leuke jurkjes nodig voor de zomer? Neem dan zeker even een kijkje! Ze hebben op dit moment echt een hele leuke collectie.

Normaal gesproken kost de tas € 49,95, maar hij is nu echt een koopje, voor nog geen € 14,- is hij voor jou! En voor 21.00 besteld is morgen in huis.

Heb jij ervaring met de webshop Vimodos? En wat vind je van deze Pieces tas?

6 Reacties aan “Fashion – Vimodos Pieces ENNIKE Mocca tas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *