dkny pure

Op de Favorite Friday laat ik jullie mijn favoriete producten zien. Vandaag is het de beurt aan een parfum. Ik schrijf niet vaak, zeg maar nooit, over parfums. Een geur beschrijven is lastig, en je weet pas echt of een geur bij je past als je hem zelf geroken én opgespoten hebt. Toch wil ik jullie mijn favoriet niet onthouden, en dat is DKNY Pure.

Mijn liefde voor DKNY begon al bij de welbekende Be Delicious. Een van mijn eerste geuren die ik kocht. Ik was verliefd op de geur, droeg hem iedere dag en ik heb heel wat flesjes versleten. Favoriete herinnering? Ik droeg hem altijd, dus ook op de verjaardag van mijn oma, en ieder jaar weer zei de vriend van mijn oom “Wat ruik jij toch altijd lekker!”. Goed, dat DKNY dus een favoriet merk was dat begrijpen jullie wel. De eerste kennismaking met DKNY Pure was toen ik een proefje kreeg. Op slag verliefd en niet veel later kocht ik mijn eerste flesje, en dat is zeker niet de laatste geworden.

DKNY Pure

De flacon vind ik prachtig in zijn eenvoud. Het is een simpele, ovale vorm met PureDKNY erop gedrukt. Zo simpel dat er niet veel mis aan kan gaan. Inmiddels zijn er naast de Vanilla versie (die je hierboven ziet) ook de Verbena en Rose geur te krijgen. Helaas voor mij, want mijn favoriet, de vanilla versie, is daardoor bijvoorbeeld niet meer op de Douglas en Ici Paris XL webshop te vinden!

DKNY zelf over de geur:
“A drop of vanilla
In a world that moves faster everyday, you need a moment of calm. To find beauty in living simply. Taking time out of the things that are closest to your heart: love, joy, comfort. Embracing relationships. Creating community. pureDKNY is more than a fragrance – a state of mind, a way of being. Living responsibly.

Het hart van de geur bestaat uit bloemen zoals jasmijn, fresia en orchidee. De basis van de geur is gelegd met witte amber en sandelhout. Alles bij elkaar maakt het een frisse, maar toch romantische geur. I love it!

Doordat deze geur niet zo gemakkelijk meer te krijgen is wordt het tijd om uit te kijken naar een nieuwe favoriet. Maar voor die tijd sla ik nog wel even een voorraadje in bij Bol.com, waar de geur gelukkig nog wel verkocht wordt.

Wat is jullie favoriete geur? En heb je al eens kennis gemaakt met de Pure lijn van DKNY?

4 Reacties aan “Favorite Friday – DKNY Pure”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review - Lancôme La Vie Est Belle - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *