Vandaag is het weer tijd voor mijn favoriete looks van de week. Halloween is weer voorbij, dus er komen weer gave, normaal draagbare looks voorbij.

Een van mijn favorieten is toch wel DressedinMint. I love her! Deze look is prachtig voor de herfst, ik vind de kleuren echt geweldig.


Eindelijk eens een toffe look van een Nederlandse blogger. Deze herfstige smokey eyes van Lotteloves_ vind ik heel gaaf en zou ik zo zelf dragen!


Omdat het al een oudere look van haar is, maar ze hem repostte in deze week vind ik dat deze look van Roseandben er ook tussen mag. Hoe gaaf is die blauwe glitter in de crease! Het maakt de look heel speciaal.

De looks van deze week zijn weer helemaal mijn ding en zou ik ook zo kunnen dragen. De trend om in je crease wat bijzondere dingen te doen met eyeliner zie ik ook steeds vaker voorbij komen en daar wil ik zeker nog een keer mee gaan spelen. Wat waren jullie favoriete looks deze week? En welke accounts moeten de volgende keer een plekje krijgen in de Favorite Looks of the Week?

4 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *