Op zondag laat ik jullie mijn favoriete looks zien van de afgelopen week. Dat kunnen hele draagbare, maar ook hele aparte, unieke of gore looks zijn. Het is maar net wat ik die week tegen ben gekomen. Weten wat ik deze week gaaf vond? Klik dan snel verder!


Cammuniz is nog niet heel erg vaak voorbij gekomen, maar is wel een van mijn favoriete Instagram MUA’s. Deze look is neutraal, met een draagbare pop of color onder het oog. De glitter liner geeft het geheel net wat extra’s en maakt het feestelijk en perfect om te dragen bij je leuke blauwe jurkje met Kerst of Oud & Nieuw!


Ik volg JamieGenevieve nu al een tijdje op Instagram, en sinds kort heeft ze ook een YouTube kanaal. Ze werkt (of heeft gewerkt) voor Illamasqua en misschien heb je haar op hun Facebook al wel eens voorbij zien komen toen ze haar Cruella De Vil haar nog had. Haar accent is geweldig trouwens. Wat ik gaaf vind aan deze look is dat het paars heel draagbaar is, maar in plaatst van een zwarte winged eyeliner heeft ze een hele gave zilveren. Love it!


Matching nails and eyeshadow. Deze look van GeorgiaRosex is perfect om te dragen met een chique kerstdiner of een stapavondje. De gouden glitter die op de nagels en de ogen terug komt is prachtig en maakt een Little Black Dress helemaal af.


Wat is Havsvind toch onwijs getalenteerd. Ik vind dit echt een hele gave look die hoog op mijn namaak to-do lijstje staat. Wauw! Ik vind de strakke lijnen erg gaaf, maar ook het weglaten van oogschaduw en mascara op het onderste ooglid spreekt me aan. Love it!

Dat waren mijn favoriete looks deze week. Wat zijn die van jullie? Laat het achter in de comments!

2 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *