Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe Favorite Looks of the Week. Ben je benieuwd welke looks mij deze week in positieve zin opgevallen zijn? Lees dan snel verder!

Een foto die is geplaatst door Kate (@katosu) op


Deze prachtige, simpele kerstlook van Katosu is er eentje die ik heel graag nog eens na maak. De gouden eyeliner boven de zwarte geeft het geheel een heel feestelijk effect zonder gelijk over de top te zijn met glitter. Love it!


Uhh can I hear a WOW? Wauw. Die wimpers, geweldig! En leuk, die gele kleur als transitiekleur. Oh en de glitter, en de donkere onderste wimperrand! Ja, dit is een look die ik zeker voor een feestje zou dragen.


Sorry meiden, alweer een look van Havsvind. Zij is toch wel een van mijn favoriete Instagrammers, ik kon deze week ook uit verschillende looks van haar kiezen. Deze smokey eye met donkerpaarse accenten is perfect voor groene of blauwe ogen en zal zeker niet misstaan op een feestje.

Dat waren mijn favoriete looks voor deze week weer. Wat waren deze week jullie favoriete looks? En wie zijn jullie favoriete Instgrammers of MUA’s?

3 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *