Ook vandaag staan er weer een aantal hele mooie look voor jullie klaar in de Favorite Looks of the Week. Deze week kijken we weer naar een aantal bijzondere looks van mijn favoriete Instagram MUA’s.

Als je naar een drag show gaat, dan moet je make-up daar natuurlijk een beetje op aansluiten. Dat moet ErikaMarieMua wel gedacht hebben. Wat een ontzettend gave look zo met die wings en de overdreven cut-crease. Niet echt draagbaar, maar daarom niet minder gaaf.


Zoals jullie weten ben ik zelf niet vies van een beetje kleur, en ik vind deze look van MakeypbyEmma dan ook een erg gave manier om kleur te gebruiken zonder dat het al te heftig wordt. Dit zou een look kunnen zijn die ik zo zelf zou dragen.


Kennen jullie de leuke Anneloes van de website BeautyCloud.nl al? Ga zeker even een kijkje nemen op haar blog! Zij plaatste van de week deze enorm gave en creatieve look, love it!


Rood is een kleur waar veel mensen ver vandaan blijven omdat het je zo snel ziek kan doen lijken, maar 4mandaleen bewijst met deze look dat rood ook prachtig kan zijn! Wat een gave look is dit.

Dat was het alweer voor deze editie van Favorite Looks of the Week. Wat waren jullie favoriete looks deze week en welke MUA’s moet ik zeker gaan volgen?

2 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *