Vandaag heb ik weer een editie van Favorite Looks of the Week voor jullie. Ik heb vandaag wat draagbare, maar ook wat minder draagbare looks voor jullie uitgezocht.

Als eerste deze look van ErikaMarieMua. Absoluut niet draagbaar, maar wel enorm gaaf! Misschien kun je er nog wat inspiratie uithalen voor Carnaval! Geweldige kleurencombinatie.

Een foto die is geplaatst door Kate (@katosu) op


Paars met goud is een van mijn favoriete combinaties, dus het is niet heel gek dat deze look van Katosu deze week in mijn favorieten zit. Wat een mooie kleuren! En ook een hele draagbare manier om kleur te dragen.

AiChrista maakte deze look. Ik vind hem prachtig en echt perfect voor haar mooie blauwe ogen! Haar blending skills zijn echt perfect!

Dit waren mijn favoriete looks. Ik heb deze week een stuk minder tijd dan normaal besteed aan Instagram, dus ik heb vast een aantal hele mooie gemist. Wat waren jullie favoriete looks deze week en wat zijn jou favoriete accounts om te volgen?

6 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

  1. Mooie looks! Vooral die paars met gouden look vind ik echt prachtig! 🙂

    Ik vond je blog nog maar net, maar ik volg je nu al op Bloglovin! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *