Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Favorite looks of the Week. Deze week heb ik voor jullie een aantal looks opgezocht die draagbaar zijn, als contrast voor alle carnavals looks die je de afgelopen dagen op beautyblogs hebt kunnen vinden.


Deze look van lovemakeupbeautyy is perfect als every-day look. Vooral haar wenkbrauwen en mooie nepwimpers spreken mij erg aan. Het enige wat mij een beetje stoort is dat de look niet netjes afgewerkt is in de waterlijn, daar mist een stukje kleur.


Wat een gave look is dit zeg! Een hele fijne manier om toch kleur te dragen maar niet compleet over the top door de neutrale bruintinten die je onder het oog en in de crease ziet. Iuanasmakeup heeft hiermee een prachtige look neergezet.


Deze look van Boobista is misschien wat minder draagbaar, maar voor een feestje erg mooi. Hij is al en stuk meer draagbaar als je de witte eyeliner onder de wing en binnenste ooghoek weglaat, maar het geeft de look wel wat extra’s.


Deze look van GeorgiaRosex is misschien niet voor iedereen draagbaar, maar voor mij voor een feestje een hele mooie optie. De mooie spotlight op het midden van het oog vind ik echt prachtig. Wat een gave look zeg!

Wat waren jullie favoriete looks deze week? En welke (Instagram) MUA’s moet ik absoluut gaan volgen?

Eén Reactie aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *