Iedere zondag plaats ik mijn Favorite Looks of the Week, de looks die ik op internet tegen ben gekomen en die mij in positieve zin opgevallen zijn. Vandaag laat ik een onder ander een mooie cranberry, gecombineerd met baby-blauwe look van Dressed in Mint zien.


De look van Dressed in Mint waar ik het in de intro over had, een combinatie waar ik niet zo snel op gekomen was maar die ik absoluut nog een keer na wil maken. Wauw! Leuk voor een avondje uit en perfect voor groene ogen door de cranberry tint.

 

RebeccaShoresMua is een van mijn favoriete Instagrammers om te volgen. Haar looks zijn misschien niet heel speciaal, maar vaak wel heel draagbaar en leuk om te zien. Deze look vind ik ook geweldig. Zwarte lippen staan haar goed!

 

Een minder draagbare, maar absoluut vette look is deze van LorilooEllen. Wow, just wow! Veel meer heb ik er niet over te zeggen. Ik vind het echt prachtig en kan er naar blijven kijken!

Dat was het alweer voor deze week. Heb jij nog andere looks gezien, of ken jij mensen die absoluut een plekje verdienen in een volgende editie? Laat ze dan achter in de comments!

4 Reacties aan “Favorite Looks of the Week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *