GOSH is een van mijn favoriete drogisterijmerken, en naast de lipgloss ben ik verliefd op hun shadesticks. Dit zijn waterproof eyeshadows en daarom uitermate geschikt om als oogschaduwbasis te gebruiken. Ik heb er inmiddels 3 verzameld.

De kleuren die ik heb zijn Love that beige, de kleur die ik het meest gebruik als oogschaduwbasis. De blauwe en groene zijn love that cool mint en love that moss en zijn als ik het goed heb vervangen voor andere kleurtjes. Er zijn een stuk of 8 van deze sticks verkrijgbaar. Ze zitten in een handige verpakking, de onderkant kun je draaien waardoor de stick omhoog komt. Ik vind dit zelf prettiger werken dan een potlood, ik hou niet van slijpen en bij mij breken de punten dan ook altijd af, nee ik zweer bij deze sticks.

Bij mij persoonlijk blijven de sticks niet de gehele dag als een huis op zijn plaats. Ik heb wel een klein beetje last van creasing en vervaging van de oogschaduw, maar dit heb ik ook met een gewone oogschaduwbasis als Urban Decay’s primer potion. Mijn oogleden zijn vettig, en ik heb tot nu toe nog niks gevonden wat echt perfect blijft zitten. Ik moet wel eerlijk zeggen dat hij een avondje stappen en flink zweten wel prima overleeft, dus wat mij betreft is het een prima oogschaduwbasis.

Je kunt deze shadesticks ook als een gewone oogschaduw gebruiken, ze blenden gemakkelijk uit en blijven goed zitten natuurlijk. Hierboven heb ik een blauwe oogschaduw uit een NYX palette gebruikt, door de shimmery basis wordt de oogschaduw zelf ook wat shimmery natuurlijk. Onderaan zie je de oogschaduw ansicht zonder basis. Door de mosgroene basis wordt de kleur donkerder zoals je ziet, de beige en mint basis halen de kleur meer op, maar doen niks met de kleur zelf. Alhoewel, op de mint wordt hij ook ietwat donkerder, maar het verschil is nihil. Met een gekleurde oogschaduwbasis kun je dus kleuren anders uit laten komen, ik zou zeggen, schaf eens zo’n shadestick aan en speel met je oogschaduw.

GOSH shadesticks zijn bij Kruidvat verkrijgbaar, niet alle overigens, ze moeten natuurlijk wel een GOSH-schap hebben. Ze kosten €7,99 en hier krijg je 2,5 gram voor.

4 Reacties aan “GOSH: Shadesticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *