Herome Take Away Neon

Een tijdje terug kwam Herome met haar eerste mini-lakken, de take-away collectie. En nu hebben ze een limited edition, namelijk de Herome Take Away Neon collectie. Ik moet erbij zeggen dat ik de lakjes niet heel erg neon vind, maar ze zijn wel erg leuk! Ik heb 4 van de 8 kleuren die verkrijgbaar zijn.

De lakjes bevatten 4 ml. Niet heel erg veel, maar zeker genoeg voor een paar keer lakken. En is het niet ideaal om dit formaat mee te nemen op vakantie? Mijn toilettas zit altijd zo vol dat er geen fullsize nagellak meer bij past, dus dit is in mijn geval ideaal. Helaas hebben de lakjes geen namen, dus ik behandel ze op de volgorde van de bovenste foto, we beginnen met geel.

herome take away neon Herome Take Away Neon

Geel is altijd een moeilijke kleur, en daar is dit kanarie gele lakje geen uitzondering op helaas. Hij is wat stroperig en moeilijk netjes op de nagels te krijgen. Van de 4 die ik heb is dit ook het lakje wat het slechtste droogt. Op de foto’s zie je drie lagen, en nog is het geen mooi egaal geheel. Jammer, want geel is wel een heerlijke kleur voor de zomer.

Herome Take Away Neon

Oh wat baal ik dat ik dit gave minty zeegroene/blauwe lakje niet in een fullsize heb. Wat een ontzettend gaaf kleurtje! Dit zou bij mij zo de hele zomer op mijn nagels kunnen zitten. En dat terwijl ik eerder helemaal niet van blauwe of groene nagellak hield. Naast het toffe kleurtje zitten hier mini zilveren glittertjes in, die ik in eerste instantie helemaal niet gezien had in het flesje. Leuke verrassing tijdens het lakken dus. Dit zijn twee lagen.

Herome Take Away Neon

Dit smurfenblauwe lakje is in het echt een tikje donkerder, mijn camera had moeite met hem kleurecht op de foto te zetten. Dit zijn drie laagjes. Wat me opviel bij deze lak was dat hij een stuk dunner was dan de rest. De tijd die de lak nodig heeft om te drogen is vrij redelijk te noemen.

Herome Take Away Neon

Herome, dit is een neon collectie. Ik snap niet waarom ze voor een donkerpaarse kleur kiezen. Ondanks dat is het wel een heel tof lakje, en ik zie hem al helemaal voor me met een mooie flakie er over als topcoat. Paars en rood/oranje flakies is een van mijn favoriete manicures om te dragen en ik zal deze dan ook zeker eens als een basecoat pakken.

Al met al ben ik verrast over de kwaliteit van de lakjes. Ondanks dat het dopje erg klein is en af en toe niet heel gemakkelijk lakt krijg ik de lakjes redelijk netjes op mijn nagels. De flesjes bevatten 4ml, wat meestal genoeg is voor mij, maar als je een nieuwe favoriete kleur ontdekt kan het wel weinig zijn. De lakjes zijn lekker budget, je betaalt €2,99 per flesje. Bij diverse parfumerieën en drogisterijen moet je de collectie kunnen vinden, mocht dit niet lukken dan kun je altijd je slag nog slaan bij de webshop van Herome.

13 Reacties aan “Herome Take Away Neon”

  1. Zonde van de gele kleur. Maar dat blijft lastig. Ook jammer dat ze het Neon hebben genoemd want dan verwacht je dat ook. Het zijn geen lakjes die ik snel zou kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *