Om maar even in de kerstsferen te blijven, het is tenslotte nog maar zo’n anderhalve week voordat ze alweer voor de deur staan, ook de nagels mogen meegenomen worden. Ik ging dit maal voor classy rood, maar met een kleine twist.

Holiday Nails 2013

Je kunt het natuurlijk bij het altijd goede, feestelijke rood houden, maar ik vind het leuk om af en toe de boel een beetje anders te doen. Daarom besloot ik om, heel simpel, een soort kerstboompje te maken. Op Pinterest kwam ik een hele leuke tegen welke door middel van tape in elkaar gezet was, maar daar heb ik het geduld lang niet altijd voor, en ik kan me voorstellen dat vele van jullie dat ook niet hebben. Dit kerstboompje kan iedereen maken. Met een klein kwastje en een andere kleur dan de rest van je nagels, ik koos voor gouden glitters, maak je een driehoekje op je nagel en deze kleur je in. Om het helemaal af te maken geef je de boom een ‘piek’ door het opplakken van een rhinestone in de kleur die je wilt. Ik besloot voor een ronde zilveren te gaan.

En that’s it! Dat moet iedereen toch wel lukken? Ik gebruikte het The New Black Rock ’n Roll Royalty setje omdat daar precies de kleuren in zaten die ik wilde gebruiken, maar je kunt ieder merk en iedere kleur gebruiken die je maar wilt.

10 Reacties aan “Holidays 2013 – Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *