holographic nails

Het was even flink zoeken in mijn Helmer, maar helemaal achterin, verstopt in een donker hoekje vond ik ze dan. Mijn holographic nagellakjes. Nouja, bij wijze van spreken dan. Want gisteren en vandaag schijnt de zon zo heerlijk dat het eindelijk weer eens kan. Eindelijk kunnen we dat mooie effect weer laten zien!

holographic nails

Zo zonder direct zonlicht zijn ze niet heel interessant, die holographic nails. Je ziet wel iets shimmer er in, maar het zou zomaar een simpel lakje van Catrice, Essence of L’oreal kunnen zijn bijvoorbeeld.

holographic nails

Maar zodra het zonlicht er op schijnt. Wauw! Ik vind dit toch wel een van de tofste effecten die je kunt vinden in nagellak. Het is jammer dat we nog maar zo weinig zonlicht hebben gezien deze lente, want ik wil mijn lakjes veel vaker uit de kast halen.

Ik heb hier een tweetal lakjes op van ChinaGlaze uit de zeer gewilde OMG collectie, de paarse is LOL en de blauwe is DV8. Het zijn mijn favoriete holografische lakken, dus vandaar dat deze ook als eerste het zonlicht mogen zien dit jaar.

Ben jij ook zo weg van het holografische effect? En welke lakken heb jij?

19 Reacties aan “Holographic Nails”

  1. Heel mooi! Ik zag pas dat ze bij HEMA ook een aantal holographic nagellakjes verkopen. Heb ze zelf niet gekocht (draag bijna nooit nagellak) maar heb er wel op een andere blog iets over gezien en dat zag er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *