kiko oogschaduw

De laatste drie dingen die ik in Parijs waren deze drie Kiko oogschaduws. Nummer 127 Satin White (rechts), 117 waarvan ik helaas de naam niet weet en 121 Mat Dove Grey (links). Ze waren in de sale waardoor ik niet meer dan €3 er voor heb hoeven te betalen.

Kiko eyeshadow kiko oogschaduw

De oogschaduws komen in een zwart kartonnen doosje, de verpakking zelf is van plastic. Niet heel erg spannend of speciaal, gewoon simpel zwart aan de onderkant en een matte ‘deksel’ waarop het logo van Kiko gedrukt staat. In de oogschaduw zelf staat ook de merknaam gedrukt. De verpakking gaat wel gemakkelijk open, je hoeft niet bang te zijn dat je hij in een keer los schiet en je daardoor met je nagels in de oogschaduw belandt.

kiko oogschaduw

Het pigment is niet echt super, vooral de duivengrijze kleur valt een beetje tegen. Je ziet dat deze ook een beetje in mijn huid verdwijnt. Wat wel erg fijn is, de kleuren zijn goed op te bouwen en dus ook goed bruikbaar in een look. Ze brokkelen niet en van fallout heb je ook maar weinig last.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, en ik ben al met al best tevreden met deze oogschaduws. Dat ze niet zo gepigmenteerd zijn kan een nadeel maar ook een voordeel zijn. Soms wil je niet all-out en heftig gaan en heb je je oogschaduw liever wat neutraler, en dat is wanneer ik deze oogschaduws er bij pak. Zeker voor deze neutrale tinten is het geen ramp.

Ik betaalde €1,90 en €2,90 voor deze drie, wat wel in de sale was. Normaal ben je €4,90 kwijt wat alsnog heel betaalbaar is.

8 Reacties aan “Kiko Oogschaduws”

  1. De pigmentatie is inderdaad wat minder. Gelukkig dat de kleuren wel goed op te bouwen zijn. Ik kocht vorig jaar een bruin/rode oogschaduw en deze had een goede pigmentatie. Maar wat je zegt, voor die prijs kun je ze bijna niet laten liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *