Kiko Sugar Mat nagellak

In de Parijs Shoplog zag je hem al voorbij komen, het knalgroene lakje wat ik bij KIKO kocht. KIKO Suger Mat 643 Spring Green was de enige die ze in de winkel nog hadden met een mooie glitter erin, de rest was alleen nog maar een simpele basiskleur met de textuur. Ik wilde eigenlijk het roze met gouden lakje, maar was allang blij dat deze mee naar Nederland mocht.

Zoals de naam misschien al doet vermoeden, of zoals je in de shoplog al hebt kunnen lezen, is deze lak een textuurlak ala de liquid sand lakken van O.P.I.. In de reviews die ik op internet gelezen heb komt naar voren dat de textuur van het lakje vergelijkbaar is met die van O.P.I., zelf heb ik geen van deze lakken en ik durf dus niet te zeggen of dit waar was.

Kiko Sugar Mat

Een tijdje terug reviewde ik de Essence Sand Style lakken al voor jullie, en dat was mijn eerste ervaring met de textuurlakken. Ik moet zeggen dat deze een stuk beter lakte, en ook nog een stukje sneller droog is. Hij blijft ook verbazingwekkend goed zitten. Ik heb de lak nu ruim 3 dagen op mijn vingers zitten, en alleen bij mijn wijsvinger is een kleine chip te zien. Mijn duimnagel die finaal door midden scheurde heeft zelfs nog overal netjes lak, en dat kan ik niet vaak zeggen als ik een ongelukje met zulke gevolgen heb.

Kiko Sugar Mat

Ik had twee dunne lagen nodig voor een dekkend resultaat (op mijn duim zit overigens 1 laagje, om te kijken hoe de dekking dan was). Helaas is op de foto’s de gouden shimmer niet heel erg goed zichtbaar op mijn nagels, maar je mag er vanuit gaan dat de lak er uit ziet zoals hij in het flesje is. Normaal ben ik niet zo van groen op mijn nagels, maar wauw, dit is toch wel erg gaaf! Het enige nadeel van die textuurlakken is toch wel dat vuil er snel achter blijft zitten.

Voor het lakje betaalde ik €2,50 en dat vind ik een zeer nette prijs. Normaal gesproken betaal je €4,90 voor een Sugar Mat lakje, wat nog steeds een nette prijs is.

12 Reacties aan “KIKO Sugar Mat Nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *