Al een tijdje was ik aan het denken om een remover in pompflesje te kopen. Tot ik mee deed aan een secret valentine en mijn valentijn had zo goed opgelet en kwam met deze aanzetten. Ik wist niet eens dat Konad ook zulke pompflesjes had. Een hele tijd terug zag ik er eens eentje van P2 bij Mascha, maar om nou voor alleen zo’n flesje naar Duitsland te rijden, waar P2 verkocht wordt, dan ging me iets te ver.

Ik stond al bijna op het punt om er dan maar een op eBay te bestellen, maar besloot even te wachten met bestellingen te plaatsen totdat ik mijn valentijnscadeautjes binnen had. En dat bleek een goede keuze te zijn. Maar wat maakt dit flesje nou zo speciaal dat ik het zo graag wilde hebben? Het is een pompje.

Ik heb een hekel aan de grote openingen van veel nagellakremovers. Je hebt snel teveel waardoor de remover door je watje heen drenkt en over je handen heen loopt. Ik heb al meerdere manicures verpest door dit probleem, en al helemaal als je bezig bent met een Konad creatie. Dan wil je namelijk voor iedere stempel een schone plate, maar je wilt niet je nagellak beschadigen. Dit is dus een uitkomst. Ik heb mijne gevuld met mijn favoriete nagellakremover van Essence. Het werkt heel simpel, plaats een watje op het pompje, druk twee keer en je hebt de remover op/in je watje. I like!

Deze pompflesjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop.nl, voor €6,95.

7 Reacties aan “Konad Remover Bottle”

  1. Leuk artikel! Ik was jouw valentine 😉 Nogmaals veel plezier ermee, maar bij een nagellakaddict zoals jij komt dat vast wel goed!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *