Als je een beetje de nagelblogs in de gaten hebt gehouden dan ben je er vast al wel achter. Lemony Flutter van Lush is hét product voor je nagelriemen! Ikzelf ben al een tijdje helemaal verslingerd aan deze crème, hoewel ik het zelf meer een zachte boter vind.

Je hebt maar een klein beetje nodig, wat ik hier op mijn hand heb is genoeg voor al mijn nagels en dan kan ik ook nog eens mijn handen iets invetten. Dat is het mooie van Lemony Flutter. Het product is erg veelzijdig. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor droge plekjes op je ellebogen. De beschrijving die Lush geeft aan dit product is ook niet voor niks:

Maakte korte metten met je droge nagelriemen – maar daar hoef je niet te stoppen! Smeer ook wat boter op je hielen, ellebogen en tenen.

Wat ik zelf een nadeel vind is dat de crème niet heel snel intrekt, je blijft toch nog best een tijdje last houden van vettige nagelriemen (en vingers, gezien je het echt moet smeren met je vingers). Ik gebruik Lemony Flutter dan ook het liefste vlak voor het slapen gaan. De volgende ochtend is alles goed ingetrokken en zien mijn nagelriemen er perfect verzorgt uit.

In het potje zit 50 gram, en dat is veel, heel veel. Wil je dit product op krijgen voordat de datum verloopt dan zul je het niet alleen voor je nagelriemen moeten gebruiken, maar ook voor andere droge plekjes. Ik heb mijn Lemony Flutter dan ook het liefst mee in mijn tas. Mocht ik last hebben van droge plekjes dan heb ik gelijk een product om te smeren.

Lemony Flutter is verkrijgbaar in de Lush winkels, maar ook op lush.nl voor €9,50.

7 Reacties aan “Lemony Flutter”

  1. Ik wil deze ook heel graag! Ik heb nu een product, namelijk cuticle oil van ibd maar ik hoor zoveel goeds over Lemony Flutter dat ik hem zeker eens moet proberen! Als mijn huidige product op is ga ik hem eindelijk eens aanschaffen.

  2. Ik vind ‘m ook geweldig! Alleen ik had liever gehad dat ze ‘m voor de helft v/d prijs ook de helft v/d hoeveelheid verkochten, want ik krijg het nooit op! Ik heb al een deel overgepot voor mijn moeder en voor mijn schoonzusje!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Shoplog: Amsterdam | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *