olaz total effects

Een tijdje terug won ik bij Suzanne van DeltaCephei een pakketje met de Olaz Total Effects dagcrème en het dagcrème + serum erin. Nu ik in de twintig ben wordt het toch tijd om me langzaam te oriënteren voor een dagcreme die wat meer bij de ouder wordende huid past. Nu heb ik een gecombineerd droge huid, een vette t-zone maar toch ook wel snel droge plekjes op mijn wangen. Ook puistjes ben ik nog steeds gevoelig voor. De komende tijd zal ik deze twee crèmes dus testen, maar vandaag mijn eerste indruk.

olaz total effects

Olaz Total Effects is een serie met producten die de wat rijpere huid goed zouden moeten doen. Ik hoorde er goede verhalen over en was dan ook al een tijdje benieuwd. De 7 in one lijn zou de zeven tekenen van het ouder worden bestrijden. De 7 tekenen van het ouder worden die Olaz bestrijdt zijn:

  1. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels.
  2. Hydrateert zichtbaar voor een stevigere huid.
  3. Reduceert de zichtbaarheid van poriën.
  4. Vermindert zichtbaar de verschijning van ouderdomsvlekken.
  5. Helpt de huidtextuur glad en gelijk te maken.
  6. Biedt voedende hydratatie.
  7. Geeft de huid een zichtbaar gezonde uitstraling.

Vooral het hydrateren gedeelte vind ik heel erg interessant. Ik merk dat ik, zeker nu de winter er aan komt en de temperaturen dichter bij de nul komen een crème nodig heb die mijn huid goed hydrateert. Droge plekjes onstaan heel erg gemakkelijk op mijn huid, en ook een trekkende huid is niet onbekend.

Mijn eerste indruk is goed, de crème trekt snel in, en je houdt geen vervelend laagje op je huid over. De geur vind ik iets minder, maar niet heel storend en ik ruik hem ook niet meer nadat de crème ingetrokken is. De substantie is niet heel dik en smeert ook gemakkelijk uit. So far so good dus. Over een paar weekjes mijn eindoordeel!

7 Reacties aan “In de test: Olaz Total Effects”

  1. Ik heb deze toevallig ook beide gewonnen via Delthacephei. Ik vind de crème lekker rijk en vol. Voed mijn huid goed, alleen ik reageer toch een beetje op de parfum 🙁

  2. Ik heb hier de parfumvrije versie van, die ook spf bevat. Als je niet goed tegen parfum kunt of het liever vermijdt, kan ik je die echt aanraden! Het is de allerbeste crème die ik ooit heb geprobeerd en ik gebruik hem nu al bijna een jaar met heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *