Mijn nagels zijn vrij sterk van zichzelf, groeien mooi en hard en hebben een mooie vorm al zeg ik het zelf. Maar de winter eist zijn tol en ze zijn dus iets slapper aan het worden, breken sneller etc. Toen ik een poosje terug bij Suzanne (DeltaCephei) een setje Shiny & Strong, met daarin een Nail Repair en polijstvijl won was ik gelijk enthousiast. Ik moet echter bekennen dat ik tot nu toe niet echt een kuur gevolgd heb. Ik gebruikte hem meer als basecoat en omdat ik de laatste tijd nog maar weinig nagellak draag kwam het er op neer dat ik eigenlijk zo goed als geen verschil merkte. Maar na nog eens de verhalen door te lezen ben ik toch wel nieuwsgierig. Werkt dit bij mij ook zo goed? De komende twee weken ga ik dus iedere dag proberen het goedje aan te brengen en we zullen zien.

Het buffervijltje gebruik je een keer in de maand. Deze zorgt ervoor dat de natuurlijke aanmaak van nagelvocht gestimuleerd wordt, en egaliseert je nagels. Vaker gebruiken dan eens per 4 weken is niet aan te raden omdat het een stukje van je nagels af polijst en als je dit te vaak doet dan worden je nagels heel dun en breken ze alsnog af. Je gebruikt 3 kanten, als eerste de halve donkergrijze, hiermee wordt het toplaagje van je nagel verwijderd. Dan ga je verder met de halve witte kant, als je ook al je nagels met deze kant gemasseerd hebt herhaal je de stap met de grote grijze kant. Bij een kuur is het de bedoeling dat je iedere dag een laagje aanbrengt van de Nail Repair. Het vorige laagje haal je weg met een milde nagellakremover. Dit kun je aanvullen met de complete kit van Trind. De Nail Repair is een nagelversterker. Hij zou je nagels sterk en soepel moeten maken.

Speciaal voor deze kuur heb ik mijn nagels op gelijke korte lengte geknipt en gevijld, ik ben benieuwd naar de resultaten over twee weken! Het setje is te koop voor €12,95 bij de Trind Webshop. Hebben jullie ervaringen met Trind?

3 Reacties aan “Lets Test: Trind Shiny & Strong”

  1. Dit setje heb ik ook gehad en opzich vond ik het wel fijn werken. Alleen werdt de nagellak bij mij best snel dik en stroperig ): Maar hij glanst zo super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *