Ik heb mijn 88 palette al een hele tijd, maar ik gebruik hem eigenlijk bijzonder weinig. Nu zat ik van de week in de kappersstoel van mijn moeder, een beetje door de haar & haar tijdschriften bladerend die ze heeft liggen. Opeens kwam ik een paar hele toffe ooglooks tegen. Ik kreeg gelijk inspiratie en bleef met het idee in mijn hoofd zitten. Uiteindelijk toch maar gemaakt, en ik vind hem leuk genoeg voor de site, vandaar dat jullie deze post zien 😉

Hij is fel. Heel fel, ik zou hier niet zo snel mee naar school gaan. Sterker nog, ik durfde eigenlijk niet eens naar beneden met deze look haha. Ik heb al eens eerder gezegd, ik draag eigenlijk alleen maar neutral looks. Ik heb meestal zelfs alleen eyeliner en mascara op. Dit is dus echt heel iets anders dan dat ik normaal draag, maar wel erg leuk vind ik zelf.

Ik vraag me af, dragen jullie wel eens hele felle looks in het openbaar? Maken jullie überhaupt felle look of blijf je bij de vertrouwde nudekleurtjes?

9 Reacties aan “Look: 88 Palette”

  1. Aargh, hij lijkt op mijn look van morgen! Staat je tof, maar ik zou hier ook niet snel mee naar buiten gaan! Ik ben ook meer van de neutrale kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *