Look Brown Turqoise

Ik heb veel blauwe kleuren in mijn stash liggen. En niet alleen nagellak, ook veel oogschaduw heeft een blauwtint. Maar beide producten pak ik niet snel in die kleur. Vandaar dat ik besloot om weer eens uit mijn comfort zone te stappen en voor een ooglook met onder andere een blauwtint te gaan.

Naast blauw gebruikte ik ook lekker veilig bruin en goud. De laatste tijd komt een gouden kleur steeds vaker terug in mijn ooglooks. Soms heb je van die fases waarin je bepaalde producten vaak pakt. Nu is dat bij mij gouden oogschaduw. Ik vind dat de kleur goed staat bij mijn groen/grijs/bruine ogen.

Brown Turqoise look brown turqoise look Brown Turqoise look Brown Turqoise Look Brown Turqoise Look

Ik had flink wat moeite om deze look goed op de foto te krijgen. In het echt is hij nog wat donkerder, en in het blauw op mijn ooglid zit een soort bruine gloed doorheen die je op de foto’s niet echt ziet.

Ik vind de look goed gelukt. Zoals jullie al wel gezien hebben op Beauty ’n Spice ben ik een beetje aan t spelen met mijn ooglooks. Ik droeg veelal nude, of geen oogschaduw, maar ik heb ontzettend veel in de kast liggen wat bijna nooit het daglicht zag.

De oogschaduw is van verschillende merken, zo gebruikte in een bruine matte kleur uit een rainbow oogschaduw van Inglot in mijn crease, zitten er verschillende mono’s van Catrice op het ooglid verwerkt en de gouden oogschaduw komt ook van Inglot. Op mijn onderste ooglid zitten twee kleuren uit het Sleek Ultra Mattes vs Brights palette en daarnaast gebruikte ik ook een GOSH waterproof eyeliner (en ik herinner me tijdens het schrijven opeens hoe moeilijk die te verwijderen is… ) De eyeliner is mijn standaard gelliner van Catrice. Gezicht is hetzelfde als normaal, Catrice primer, foundation GOSH, blush MAC en de lipgloss is ook van GOSH.

Welke kleuren heb jij veel in je stash, maar gebruik je eigenlijk te weinig?

16 Reacties aan “Look Brown Turqoise”

  1. Mooie look heb je gemaakt, staat heel goed bij jouw ogen. Ik heb dit met groen en paars, deze kleuren gebruik ik dus echt bijna nooit! 🙁

  2. Prachtig! Juist dat blauw met bruin staat super mooi bij elkaar. Ik heb denk ik alle kleuren veelvoudig in mijn stash maar blauw blijft een lastige kleur die ik bijna nooit gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *