halloween clown

In alle tijd dat ik Beauty ’n Spice heb, heb ik nog nooit een Halloween look gemaakt, geen ideeen of inspiratie en voor mijn gevoel ook, voor mijn gevoel dan, genoeg kwaliteiten (en producten) als blogger om net zulke mooie looks te maken zoals je ze wel eens voorbij ziet komen op YouTube. Dit jaar kroop ik eens uit mijn schulp, verzamelde een aantal producten uit mijn stash en maakte ik deze creepy halloween clown.

creepy halloween clown

Doordat ik de foto’s wat bewerkt heb kun je het niet zo goed meer zien, maar mijn huid maakte ik wit met de NYX Jumbo Eye Pencil Milk  en daaroverheen bracht ik de een witte oogschaduw aan, de MIYO OMG! Eyeshadow in White, aangezien dit echt een compleet witte matte kleur is. Ik begon met het “bijtekenen” van mijn wenkbrauwen. Als eerste bracht ik met een kwastje zwarte oogschaduw aan, maar hiermee kun je geen mooie strakke lijnen zetten en dit is vooral zodat je de vorm kunt bepalen. Om de boel een stuk strakker te maken koos ik voor mijn Stargazer Cake Eyeliner en kleurde hiermee over de oogschaduw heen. Omdat ik een boze gezichtsuitdrukking wilde simuleren koos ik ervoor om de voorkant van de wenkbrauw naar boven af te ronden, alsof je boos kijkt. Vervolgens bracht ik met een lichtbruine oogschaduw de vorm aan van de oogschaduw, dit in de vorm van een ruit die over mijn ogen liep. Ik besloot er twee kleuren voor te gebruiken, de ene kant wilde ik paars, maar die viel roze uit, de andere kant blauw. Dit was eigenlijk, naast de basis, het meeste werk. Blenden, blenden en nog meer blenden. En probeer die lijnen maar eens strak te krijgen. Het geheel blijft vrij zacht, dus ik ging er met een zwarte oogschaduw en later met de eyeliner overheen, en weer blenden.

creepy halloween clown

In eerste instantie wilde ik een skull onderkant maken, maar dat werd te druk en eerlijk? Ik kreeg hem niet zo mooi haha. Toen koos ik voor rode lipstick, maar dat vond ik te simpel. Met een beetje spelen werd het een soort van ‘poppenmondje’ lijn, maar aan de onder en bovenkant werden het strakke punten in plaats van lieve boogjes. Toch vond ik de knalrode Lancome lipstick niet genoeg, en voegde ik wat zwarte oogschaduw toe zodat het geheel net iets donkerder werd.

creepy halloween clown

Ik heb mijn ogen iets bewerkt, ik wilde lenzen dragen, maar aangezien ik zo blind ben als een vink en ik niet zo snel lenzen in mijn sterkte kon vinden was dit the next best thing.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden, en stiekem ook wel een beetje zenuwachtig haha, zeker omdat dit de eerste keer is dat ik een wat ‘extremere’ look online zet. Ik heb enorm veel lol gehad met het maken van deze look en hoop dat jullie hem tof vinden!

8 Reacties aan “Look – Halloween Clown”

  1. Holy shit, ik vind hem creepy (en daarom is hij héél geslaagd dus!). Die wenkbrauwen, supertof gedaan, en die lippen vind ik ook zeer geslaagd. Ik vind deze Halloween look echt geweldig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *