Ik denk dat iedereen hem inmiddels wel kent, het Sleek Oh So Special palette. Ik wil daarom ook geen uitgebreide review over dit product schrijven. Die zijn er al ontzettend veel te vinden gezien de immense populariteit. Ik denk dat bijna iedere blog al wel een stukje heeft geschreven over dit palette van Sleek en er bijna overal wel swatches te vinden zijn.

De laatste weken ligt dat palette ook meer op mijn bureau (waar ik me altijd op maak) als in mijn stash. Ik blijf hem iedere keer maar pakken. Je kunt er ook zo veel kanten mee op! Er zitten hele liefelijke en neutrale kleurtjes in, maar ook een paar mooie donkere waardoor je je look zo omtovert voor een avondje stappen. In de post van gister kon je stiekem al een look zien, wat ik daar op mijn ogen had is gemaakt met het sleekpalette, een hele simpele met the mail (de lichtbruine kleur onderin) en wrapped up (onder, een na laatste). De look die ik vandaag wil laten zien is onderstaande:

Ook hier gebruikte ik The Mail en Wrapped Up, alleen voegde ik Gateau (2e linksonder) toe aan mijn bewegend ooglid. Als highlighter in mijn binnenste ooghoek een kleur uit mijn Inglot palette en in mijn binnenste ooghoek onder mijn oog zit Ribbon, de peachy roze kleur in de bovenste rij. De foto is helaas niet helemaal lekker scherp (tja wat wil je, uit de losse hand schieten terwijl het buiten al lang donker is…) maar ik wilde hem toch even aan jullie laten zien. Ik maakte de look af met een kleine winged eyeliner en wat mascara.

En een full face shot. Ik zie nu wel wat verbeterpuntjes, bijvoorbeeld de eyeliner op het oog wat op bovenstaande foto duidelijk te zien is, hij had net iets meer omhoog getrokken moeten worden. De blush die ik droeg was Springsheen van MAC en de lippenstift is Hue, ook van MAC. Ik vind het een erg leuke look geworden. Voor de meiden die het willen weten, jep, dat is een visgraatvlecht! Ik probeer het al tijden zelf voor elkaar te krijgen, en op zich lukt het redelijk, maar ik krijg hem lang niet zo mooi strak als mijn mams doet. Zij heeft dus deze vlecht gemaakt 🙂 Mijn pony die bijna bijgegroeid is heb ik ingevlochten, niet helemaal op de manier als ik normaal doe maar dit was gemakkelijker met de visgraatvlecht.

 

 

19 Reacties aan “Look: Sleek Oh So Special”

  1. Prachtig palet vind ik het, en de look die je ermee hebt gemaakt staat je echt goed! Leuk ook hoe je je haar hebt gevlochten, heb je dat zelf gedaan? Ik kan niet bij mijzelf invlechten 🙁

    • Ik kan het wel zelf, maar mijn moeder heeft het gedaan 🙂 Ik krijg het bij mezelf niet zo mooi strak dus vandaar. En dankjewel!

  2. Het palette is echt zó mooi, je hebt er ook echt een schitterende look mee gemaakt zeg! Ik sluit me nog even aan bij de rest die vind dat je haar echt geweldig zit 🙂

  3. Mooie look! Doordat ik het palet ook heb, vind ik het alleen maar leuk om er op veel blogs over te lezen/looks mee te zien. Krijg ik weer nieuwe inspiratie. Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden met dit palet! Je haar is echt prachtig met die vlecht!

  4. ik volg je sinds vandaag op bloglovin, en kom meteen op je mooie look!
    Ik heb deze palette nu besteld via eBay en kan niet wachten!
    Je haar zit ook super! Ik heb nu te veel laagjes om de visgraat mooi te krijgen, maar ik kan het gelukkig wel bij mezelf :-). Denk dat mijn moeder het niet eens kan, die was er vroeger ook niet zo handig in haha..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *