Afgelopen twee weken stond er al een look online, gemaakt met het Sleek Ultra Mattes V2 Darks palette. Vandaag de laatste in deze reeks. Deze keer ging ik voor een paarse look. Voorgaande looks kun je hier en hier vinden.

De mogelijkheden met dit palette zijn eindeloos. Ik hoop met deze serie dan ook te laten zien dat er voor ieder wel wat wils is. Het enige waar je van moet houden is een wat donkere look. Echt basic, nee dat zullen ze niet worden.

Ik begon met Highness, dit is de derde kleur, bovenste rij. Deze ging over driekwart van mijn bewegende ooglid, alleen de binnenste ooghoek liet ik vrij voor een combinatie van Dune en Pillow Talk, de twee kleuren uiterst rechts bovenaan. Om meer diepte te creëren begon ik met Villan, onderste rij, tweede rechts. Dit gaf echter niet het gewenste effect en dus mixte ik die kleur met Noir, de zwarte in de bovenste rij. Ook in het uiterste van mijn outer-v zette ik de kleur iets meer aan met deze combinatie. Onder mijn oog kwam een klein beetje Villan en Dune. Ik ben erg blij met hoe deze look er uit is komen te zien. Met paars spreken mijn groene ogen ontzettend.

Normaal gesproken houd ik mijn looks meer basic. Ik ga bijna nooit voor een echt knallende look. Basic en bruintinten zijn meer mijn ding. Nu ik een aantal malen een look heb “moeten” maken met dit palette begint het me steeds meer aan te spreken en zal ik eens wat vaker wat donkere kleuren erbij pakken.

13 Reacties aan “Look: Sleek Ultra Mattes V2 Darks #3”

  1. Wauw, supermooi! Ik draag eigenlijk nooit oogschaduw, maar hoewel deze look me iets te heftig is vind ik het wel heel gaaf! Komt ook doordat ik dol ben op paars, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *