Gisteren liet ik jullie al lezen hoe verbaasd ik was over het pigment van het Teeez Strike A Pose duotje, en vandaag laat ik jullie de look die ik er mee maakte zien. Het palette brengt super gemakkelijk aan, weinig fall out en geweldig pigment.

Ik bracht de groene kleur over mijn hele ooglid aan en met de bruine kleur ging ik in mijn buitenste ooghoek tot ongeveer het midden, en dit is tevens de kleur die in mijn crease zit. Ik gebruikte geen highlighter en het lijntje is gezet met de Cake Eyeliner van Stargazer, welke inmiddels is uitgegroeid tot mijn favoriet. Ik vind het Teeez palette erg leuk, en tijdens het opbrengen viel me ook op dat hij lijkt op mijn oogkleur, welke ook bruin en groen bevat. Het past er in ieder geval goed bij!

8 Reacties aan “Look: Teeez Strike a Pose”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *