Een palette wat op dit moment bij heel veel meiden op de wishlist staat, en eigenlijk altijd uitverkocht is. Ik denk dat jullie wel weten welke ik bedoel. Ik heb het over het Naked Palette van Urban Decay. Tijden leek hij onbereikbaar voor ons Nederlanders, maar gelukkig heeft Sephora besloten Urban Decay naar Nederland te halen. En het Naked palette zit inmiddels in het vaste assortiment.

Ik heb het palette al een tijdje in mijn bezit. Vriendinnetje Suzanne van DeltaCephei bemachtigde hem op een donderdagavond, terwijl ik aan het werk was, voor mij bij Asos. Oh wat was ik blij dat ik dit palette in mijn vingers had toen hij na een kleine week binnen kwam. En nu hij ook in Nederland verkrijgbaar is wilde ik een van mijn looks laten zien. Het is namelijk een palette waar je heel veel kanten mee op kan! Een nude look? Een smokey eye? Het kan met dit palette.

De look die ik maakte was vrij neutraal en simpel. Ik koos 2 kleuren uit, Toasted en Hustle, Toasted is een oud roze kleur die op mijn huid een beetje een oranje achtige tint aan neemt. Hustle is een paarsbruine kleur en erg mooi voor in mijn crease. De look moest niet te donker worden, gezien ik die avond nog moest werken en ik dan liever niet te opvallende oogschaduw op heb. Ik vond hem zelf goed gelukt, mijn ogen vielen op maar het was niet te heftig.

De kleurtjes uit het Naked palette zijn stuk voor stuk geweldig en enorm gepigmenteerd. Ik ben nog steeds blij dat ik deze bemachtigd heb. Je kunt er zo veel kanten mee op en het is een ideaal palette om mee te nemen als je weg gaat, je hebt voor iedere gelegenheid eigenlijk wel wat.

Het palette is bij Sephora verkrijgbaar, maar helaas vaak uitverkocht. Ze kost ongeveer €40,- en je krijgt 12 oogschaduwkleurtjes van 1,3 gram. Omgerekend betaal je dus zo’n 3€ per oogschaduw, wat reuze mee valt. In het palette wat nu bij de Sephora verkrijgbaar is zit geloof ik een kwastje, mijne had nog de 24/7 Glide On pencil. Tevens krijg je een mini Primer Potion, uiteindelijk betaal je dus nog minder dan €3,- voor de oogschaduws. Het is zijn geld absoluut waard.

9 Reacties aan “Look: Urban Decay – Naked”

  1. Ik wou hem ook zo graag hebben! Maar omdat ik niet via Asos enzo bestel heb ik toch maar het Too Faced palette gekocht, waar ik ook heel erg blij mee ben!

  2. Mooi naturel, staat je goed!
    Ik heb dit soort kleurtjes al in mijn 88 warm palette zitten die ik voor een prikje op E-bay heb gekocht. 😀

  3. Mooie look! Ik heb het Naked palette gelukkig een paar weken terug kunnen bemachtigen bij Sephora. Er zat geen mini primer in, maar een oogschaduwkwast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *