Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een EOTD liet zien. Als ik oogschaduw draag vergeet ik vaak om er even foto’s van te maken. Deze keer had ik wat meer tijd over dan ingepland en vandaar dat ik deze look aan jullie wilde laten zien. Het is een look die ik eigenlijk standaard maak als ik weer een keer inspiratieloos ben. Ik wilde eigenlijk een meer grijze ooglook maken met onder andere mijn Shimmer Cubes van TBS maar dit was uiteindelijk niet helemaal wat ik wilde, vandaar dat ik besloot om de boel iets om te gooien met mijn Inglot freedom system palettes.

Ik ging uit eten met mijn collega’s en dan vind ik het altijd om me op te tutten. Het was de bedoeling dat we daarna ook nog zouden gaan stappen, maar daar zijn het collegaatje waar ik mee mee reed en ik uiteindelijk niet meer heen geweest.

Zoals je ziet is er nog wel iets van het grijze in terug te vinden, voornamelijk in mijn crease. Deze look komt erg overeen met de looks die ik normaal gesproken maak met mijn Sleek Oh So Special palette, maar uiteindelijk is hij nog iets donkerder geworden dan ik normaal heb. Voor de gouden kleur gebruikte ik een oogschaduw van Inglot, de bruin-grijze kleur in mijn crease is een mix van de donkergrijze kleur van de Shimmer Cubes en de middelste kleur uit een rainbow oogschaduw van Inglot. In mijn binnenste ooghoek zit een mix van de lichtgrijze kleur van de shimmer cubes en een roze kleur van Inglot. Met het mixen van oogschaduw kun je leuke kleurtjes krijgen. Het is erg leuk om daar eens mee te experimenteren.

Lol, don’t mind my duckface :’). Mijn vriend en ik waren een beetje aan het ouwehoeren tijdens het maken van de foto’s en dit is eigenlijk diegene die er het beste uit kwam haha.

De producten die ik gebruikte zijn:

Sephora Smoothing Primer
– Catrice Infinite Matt 010 light beige
– MAC Prep + Prime Transparant Finish Powder
MAC Paint Pot Painterly
The Body Shop Shimmer Cubes
Inglot Freedom System
– MAC Powder Blush Mocha
MAC Sheertone Shimmer Blush SpringSheen
MAC Lipstick Cut A Caper
– Catrice Gelliner 010 Black Jack With Jack Black
– Maybelinne Master Precise Liquid Eyeliner

12 Reacties aan “Looks: EOTD On The Go”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *