Ik vind het altijd leuk om een beetje te experimenteren met make-up. Een look dragen die ik normaal gesproken niet zo snel zou dragen, geïnspireerd worden door mooie afbeeldingen. En geïnspireerd raakte ik ook door een persbericht wat in mijn inbox rolde. Benieuwd waarop de bovenstaande look geïnspireerd is?

Yes indeed, dit is de promo folder van de Bourjois Trendy Smokey collectie die op dit moment in de winkels ligt. Normaal gesproken spreken de persafbeeldingen van Bourjois mij niet echt aan. Ze zijn altijd flink gephotoshopt en daar houd ik niet echt van. Toch vond ik deze het waard om na te maken. Op de allereerste foto in dit bericht zie je de glitters goed omdat de zon haar gezicht even liet zien.

Ik ben erg blij hoe de look uiteindelijk geworden is. Wel wat donkerder dan normaal, maar zeker nu het weer ook wat donkerder is vind ik het leuk om een beetje te experimenteren met donkere kleuren en draag ik het ook wat gemakkelijker. In de zomer ga ik toch snel voor alleen een likje mascara en een beetje eyeliner. Voor de oogschaduws gebruikte ik de goude kleur van MIYO, in mijn crease zit de roodbruine kleur van de NYX Nude Matte Eyeshadows, en verder heb ik ook verschillende kleuren uit het Oh So Special palette gebruikt van Sleek. Ook mijn blush en lipkleur zijn uit het Oh So Special palette. Voor mijn lippen had ik namelijk niks liggen bij mijn vriend en ik besloot wat oogschaduw met lippenbalsem te mengen.

Maken jullie wel eens afbeeldingen van mensen na omdat de make-up je aanspreekt?

14 Reacties aan “Looks: Inspirated by Bourjois”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *