Ik hou van aparte creatieve manicures. Vorig jaar was het een grote hype in beautyblogland, iedere website die je bezocht had wel een artikel over deze leuke (en gemakkelijke nailart).

Want gemakkelijk is hij zeker weten. Er zijn meerdere manieren om dit effect op je nagels te krijgen. Bij de eerste manier lak je je nagels met een basiskleur. Dit laat je drogen en daarna spons je de tweede kleur (de gradient dus) er op. Dit werkt goed bij kleuren die dicht bij elkaar liggen. Voor echt verschillende kleuren nagels vind ik het zelf gemakkelijker om een makeupsponsje te nemen, deze in 8 parten te knippen en dan de nagellak op het sponsje te doen. De 2 kleurtjes leg je naast elkaar op de spons, en dit spons je dan op je nagels. Zo worden de kleuren goed gemengd. Dit kost wat meer tijd, je moet de kleur opbouwen. De eerste keer zal het er niet gelijk in een dekkende laag  erop zitten. Je zou hierbij dus ook eerst een basislaag aan kunnen brengen en daar over heen de sponslaag. Voor een nog aparter effect breng je een laagje crackling topcoat aan. Complimentjes gegarandeerd!

Heb jij wel eens gradientnails op gehad? En wat vindt je er van?

21 Reacties aan “Love this look: Gradient Nails”

  1. Oh, pretty! Mooie kleur combinatie en slimme tip! Ik doe wel eens wat nail art, maar omdat dit veel tijd kost en ik niet zo veel geduld heb met het laten drogen van nagellak doe ik het dus niet zo vaak. Gradient nails heb ik nog niet gehad, maar ik wil het wel al een tijdje. Ik zal zeker je tip in mijn achterhoofd houden!

    • Klopt! Die ik nu op heb is een beetje mislukt haha! kleuren stonden niet zo goed bij elkaar als ik in mijn hoofd had dus ik heb een oudje hergebruikt 😉

  2. Inderdaad ik herken een manicure hier, maar dat terzijde. Ik ben de laatste weken helemaal into gradient nails, daarvoor had ik het zelf nog nooit gedaan. Nu ben ik dus *verslaafd*. Het is zo makkelijk maar net even iets origineler!

    • Nope, het zijn 2 kleuren van Diamond Cosmetics, ik dacht uit mijn hoofd Calypso (de roze) en Oh tiff.

  3. Ik vind het er altijd leuk uitzien! En het is niet eens heel moeilijk! Een paar maanden geleden heb ik het geprobeerd met drie kleuren (twee kleuren roze en paas) en dat liep mooi over! Wel gewoon met een sponsje erop gedrukt. Die van jou zien er erg tof uit ook! Leuke kleuren 😀

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches: Yves Saint Laurent Khaki Arty | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *