Exclusief bij de Bijenkorf te koop, dat is MAC Illustrated by Julie Verhoeven. En wat ben ik blij dat ik wat heb kunnen bemachtigen. Of nou ja, ik? Ik kreeg een van de producten cadeau van mijn vriend. Benieuwd wat ik gekregen heb? Lees dan snel verder.

Het is een van de twee brush setjes die in deze collectie te verkrijgen zijn. Deze setjes zijn alleen verkrijgbaar in deze set en normaal gesproken brengt MAC deze sets alleen uit tijdens de collectie die rond de feestdagen in de winkel ligt. Ik twijfelde afgelopen jaar al over een setje, maar ik had het geld er toen niet voor over. Ik ben dan ook erg blij dat ik er nu wel eentje heb kunnen bemachtigen. Ik heb de basic brushes gekregen.

Dit setje bevat 5 kwasten, namelijk nummer 129, 227, 224, 219 en 266. De basis brushes die je nodig hebt om je make-up aan te brengen. De kwasten worden geleverd in een doosje met daarin een brushroll en de kwasten zelf. Deze collectie is geillustreerd door Julie Verhoeven. Erg leuke, speelse en kleurrijke illustraties. Ik heb het al eerder gezegd, ik ben een sucker voor leuke verpakkingen en dit is er zeker een van.

De kwasten zijn van goede kwaliteit, heerlijk zacht. De kwast zelf is van normaal formaat, de handvatten zijn korter. Ideaal om mee te nemen in je tas of op vakantie. De setjes zijn inmiddels helaas uitverkocht op de webshop van de Bijenkorf, wellicht dat je in de winkel meer geluk hebt. In de webshop zijn op het moment van schrijven nog wel de lipsets en smokey eyes sets te verkrijgen.

Hebben jullie iets uit deze collectie gescoord, of is er iets wat je graag zou willen hebben?

7 Reacties aan “MAC Illustrated by Julie Verhoeven”

  1. Super mooie kwasten set! Hoe veel euro’s was die? Daar ben ik stiekem wel benieuwd naar, omdat de kwasten onafhankelijk van elkaar al erg veel kosten, zal deze set ook wel wat waard zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *