Pr0n ja, omdat het woord waar het eigenlijk voor staat er voor zorgt dat ik straks niet meer bereikbaar ben 😉 Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe schatjes zien.

Vanaf dat het persbericht bij mij mijn digitale brievenbus in rolde wist ik al dat ik deze collectie wilde hebben. Bijna alles, alleen de nagellak skip ik (ik heb al zo veel, zo zonde om maar meer te blijven kopen). Ik was bang dat het moeilijk zou worden om mijn slag te  slaan, ik loop fulltime stage en heb dus bijna geen mogelijkheid om een Kruidvat binnen te wandelen. Gister liep ik samen met mijn vriend in de stad, de winkels waren open en ik wilde even snel bij de Trekpleister kijken. Lucky me, een vol schap! Alle keuze. Ik was de eerste waar ze wat aan verkocht vertelde de vrouw die bij de kassa stond. Ik heb dus flink mijn slag kunnen slaan!

Wat een geweldige collectie met mooie producten. Helaas is de kwaliteit van de foto’s niet wat jullie van mij gewend zijn. Afgelopen dagen ben ik bij mijn vriend geweest en had ik geen camera bij me. Dit zijn dus iPhone foto’s. Deze week kunnen jullie de swatches van de producten verwachten, dan wel met mijn normale fotokwaliteit.

12 Reacties aan “Makeup Pr0n: Catrice Revoltaire”

  1. vind het zo’n leuke collectie!
    heb er zelf ook redelijk veel van gekocht. de meneer achter de kassa (filiaal manager) keek me heel vreemd aan en vroeg vervolgens of het echt allemaal voor mij was 😛

  2. gewldige collectie! heb alles gekocht.. behalve de nagellak..
    de rest vond ik te mooii om te laten staan!

  3. Mooie producten. Ik heb zelf twee colour bombs kunnen kopen; de blush en de lipstick.
    Ben benieuwd naar je productfoto’s 🙂 deze fotos van je iPhone zijn eigenlijk best wel goed.

  4. Ik heb de nagellakjes en de lipsticks gekocht. De lakjes nog niet geswatched. Maar de lipsticks alle drie al op gehad. De nude is het niet voor mij, helaas. De donkerste moet ik mee oppassen en m’n look op aanpassen. Maar de koraal rood ben ik zeer gelukkig mee 😀 En de matte finish is erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *