Mijn favoriete mascara is al jaren de Maxfactor Masterpiece Max. Het begon met een proefje van de Chanel Inimitable mascara bij de Glamour. Na het proberen van die mascara wist ik het zeker, ik moest en zou een mascara vinden met hetzelfde soort borsteltje. Niet lang daarna bracht MaxFactor de masterpiece max uit, met de ifx borstel. Ik denk dat we inmiddels allemaal deze mascara wel kennen, maar bij mij blijft hij toch echt favoriet.

Ik heb korte, recht voor uit staande wimpers. Ze zijn gelukkig wel redelijk donker van zichzelf, gelukkig heb ik dat niet meegekregen van mijn roodblonde haren..  De meeste mascara’s geven mijn wimpers wel een mooi zwart tintje, maar dat volume en die krul, nah. Bij mij is dat eigenlijk nooit zichtbaar. Daarnaast heb ik hele gevoelige ogen, veel mascara’s gaan naar een paar uur irriteren en jeuken op mijn ogen. Door mijn lenzen zijn mijn ogen sowieso al wat gevoeliger, maar zelfs zonder mijn lenzen moet ik oppassen. Mascara langer dan 3 maand gebruiken is dan ook echt een no-go, dan heb ik geheid een oogontsteking.

Ik dwaal een beetje af, we hadden het over de Masterpiece Max. De eerste keer dat ik deze mascara gebruikte was ik verbaasd over het effect. Ik had niet verwacht dat mijn wimpers ooit zo’n krul zouden hebben uit zichzelf. Hieronder zie je een foto met alleen mascara, ik heb zelfs geen wimperkruller gebruikt wat ik normaal gesproken wel altijd doe. Dat geeft nog een beter zichtbaar effect.

Ik kan zeker zeggen dat ik fan ben van deze mascara, ik wil niet weten hoeveel ik er inmiddels al versleten heb, maar het zijn er zeker heel wat. De enige nadelen aan deze mascara zijn dat MaxFactor niet proefdiervrij is en de prijs. De mascara kost namelijk €16,99. Gelukkig hebben de Kruidvat en Etos regelmatig acties ala 1+1 gratis. Zoals je begrijpt sla ik dan gelijk in.

Wat is jullie favoriete mascara?

3 Reacties aan “MaxFactor Masterpiece Max”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *