Verjaardagscadeautjes

Het is stilletjes voorbij gegaan hier op de blog, maar vorige week dinsdag (4 juni) was ik jarig en werd ik al weer 24. En dat werd natuurlijk gevierd, voor de eerste keer in mijn eigen huisje. Mijn ouders hadden vakantie en konden dus langskomen, en toevallig kon de kant van mijn vriend ook allemaal. Lekkere gezellige drukte dus! Ik heb een heerlijke dag gehad, het werd beter weer dan ik een paar weken geleden verwacht had, en ondanks dat we niet buiten konden zitten genoten we er achter het raam wel van.

Verjaardagscadeautjes

Samen met de moeder van mijn vriend waren we een tijdje terug al op jacht gegaan voor leuke plantjes op het balkon. Ik had van haar ook al een aantal bakken gekregen, en die moesten gevuld worden natuurlijk. Op de dag zelf nam ze ook nog mooie Gerbera’s mee.

horlogedoos verjaardagscadeautjes horlogedoos

Stefan heeft weken lang tegen me lopen ‘zeuren’ of ik nou al wat wist voor mijn verjaardag (net zoals mijn mama en zusje trouwens). Ik had geen verlanglijstje en ben erg kieskeurig met bijvoorbeeld sieraden. Make-up wilde ‘ie niet geven, want dat heb ik al zoveel en verder had ik niet echt wensen. We kamen uiteindelijk deze horlogedoos tegen bij de Xenos tijdens het shoppen, en hij besloot die te geven, zodat hij alvast een cadeautje had. De rest hield ik wel tegoed. Inmiddels heb ik ook nog kleren gehad en hebben we sieraden uitgezocht (maar daar moet ik nog van bepalen welke “kleur” ik wil. Kieskeurig zei ik toch haha). Mijn ouders kwamen binnen en toen mijn zusje de horlogedoos op tafel zag staan begon ze te lachen en uit mijn moeders mond kwam alleen “oh”. Die hadden hem ook gezien, zusje herinnerde zich dat ik al een tijdje op zoek ben naar zo’n doos en hadden ook besloten die mee te nemen. Onuitgepakt is die dus weer mee naar Apeldoorn gegaan, om geruild te worden voor iets anders haha. Ik heb wel veel horloges, maar twee dozen vullen gaat ook mij niet lukken!

Verjaardagscadeautjes tas

Van Steef zijn vader en zijn vrouw kreeg ik deze leuke tas. Het is echt leer en op de foto nog wat stijf. Inmiddels is hij wat soepeler geworden door volgestouwd mee naar de Efteling te gaan haha. Ik vind hem echt heel leuk! Normaal heb ik altijd zwart/bruin/beige tassen, dus dit is een leuke afwisseling en perfect voor de zomer!

Verjaardagscadeautjes Real Techniques

Van mijn zusje kreeg ik twee van de Real Techniques setjes, namelijk de your eyes/enhanced starter set en de your base/flawless core collection. Yay! Ik wilde al heel lang Real Techniques maar zelf vond ik ze eigenlijk net te duur om ‘te proberen’. Ik ga hier mee aan de slag en dan komt er over een tijdje wel een review verschijnen.

verjaardagscadeautje tindra ikea geurkaars

Van mijn broertje moet ik nog een echt cadeau krijgen, net zoals van vorig jaar. Hij krijgt ook van afgelopen twee jaar nog een cadeautje van mij haha. Wij zijn allebei hetzelfde, als het onze verjaardag is (hij is begin mei jarig) weten we niks en we roepen ieder jaar maar weer dat het nog wel komt lol. Hij had wel deze geurkaars van de Ikea als cadeautje bij zich.

verjaardagscadeautjes

Van mijn vader en moeder krijg ik dus nog iets, wel hadden ze deze enorme bos rozen mee, die ’s avonds noodgedwongen in de hal moet staan omdat de kittens hem anders om gooien. Ook het vaasje kreeg ik van ze. Inmiddels hebben de katten de bos trouwens al een keer omgegooid haha. Gelukkig niks stuk, alleen de hele vloer blank. En als dat gebeurd was als we niet thuis waren of sliepen had het hele laminaat krom gestaan, vandaar dat hij in de hal staat ’s nachts.

verjaardagscadeautje handwash handlotion only you

Van de zus van Stefan en haar vriend kreeg ik dit setje. In plaats van de standaard douchegel en bodylotion zitten hier twee pompflacons in. De ene is gevuld met Hand Wash en de andere met Hand Lotion. Leuk! Ook zit er een mini douchegel in, ideaal voor vakantie! Het balletje wat op de verpakking zat beviel Pixel ook heel goed, hij heeft er uren mee gespeeld maar inmiddels ligt het ding waarschijnlijk onder de bank of kast. Ik zie hem er in ieder geval niet meer mee. Van het neefje van Stefan kreeg ik een hele mooie tekening, en op de dag zelf heeft hij er samen met ome Stefan nog wat bij gemaakt haha.

Nog niet op de foto, maar van lieve Suzanne kreeg ik later in de week (ze had de datum verward haha!) ook nog twee mooie colour balm’s van de Etos. Daar ben ik heel erg benieuwd naar en ook van die producten kunnen jullie een review verwachten!

Ik heb een heerlijke dag gehad en ben enorm verwend. Het was wel raar, normaal gesproken komen ook mijn ooms en tantes van mijn vaders kant op visite, en ook mijn oma’s zijn er normaal gesproken bij. Ik ben begin dit jaar verhuisd naar de andere kant van Nederland, bijna anderhalf uur rijden, dus voor hen was het (zeker doordeweeks) niet mogelijk om te komen. Mijn oma’s wilden ook graag, maar zijn beiden slecht te been en ik woon op de eerste verdieping, zonder lift. Na 23 jaar was dit dus het eerste jaar dat de rest van mijn familie niet op bezoek kwam. Het huis zat vol zat zonder, en we hadden precies genoeg stoelen en eten, dus misschien maar goed ook haha! Aan meelezende familieleden: Dankjewel! Ik heb een heerlijke en vooral gezellige dag gehad.

13 Reacties aan “Mijn verjaardagscadeautjes”

  1. Wat een leuke cadeau’s! Dat met bloemen in de gang zetten is hier ook een ding. Of het wordt opgegeten door de katten óf ze gooien het om. Donderstenen. 😉

    • Haha! Wonder boven wonder hebben ze de Gerbera’s redelijk met rust gelaten tot nu toe, van de 6 zijn er 2 geknakt en wonderbaarlijk genoeg zitten alle blaadjes er nog aan.

  2. Een van de leukste dingen om te krijgen vind ik dus bloemen! En kaarten, heel veel! De Real Techniques kwasten zijn mijn favorieten, daar zul je heel veel plezier van hebben 🙂

  3. Leuke cadeaus, vooral de tas is supermooi! Wij hebben bijna hetzelfde probleem met onze kat en bloemen, alleen zij eet ze op, daarom staan vazen ’s nachts op een hoge kast 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *