Miss Sporty Lipsticks

In de shoplog van een paar dagen geleden zag je ze al even heel snel voorbij komen, deze Miss Sporty Perfect Color Lipsticks. Ik kocht twee kleuren, 050 Rosy Cheeks en 038 I Love. Een nude-achtige rode kleur en fel, heel fel roze.

Miss Sporty Lipsticks

Miss Sporty Perfect Color Lipsticks

Ze zijn lekker fotogeniek deze twee. Links zie je 050 Rosy Cheeks, een beetje een my lips but better kleurtje. Rechts ligt 038 I Love, echt een knalroze tint, met een blauwe ondertoon. Ik vertelde het verhaal in de shoplog al een beetje, maar terwijl ik aan het rondneuzen was kwam de mening van Stefan tussendoor. Hij vond dat ik eens een roze met een paarste tint moest kopen. Ik kwam uit bij I Love, hoewel hij niet echt een paarse tint heeft is het wel heel anders dan mijn andere roze lipsticks.

Miss Sporty Lipsticks

Miss Sporty Perfect Color Lipstick 050 Rosy Cheeks Swatch

Miss Sporty Perfect Color Lipstick 038 I Love Swatch

Op de eerste foto zie je mijn lippen zonder iets, op de tweede foto 050 Rosy Cheeks en op de onderste 038 I Love. Zoals je ziet trekken ze wel iets in de lijntjes maar dat doen lipsticks bij mij sowieso vrij snel doordat ik veel lijnen in mijn lippen heb.

Miss Sporty Perfect Color Lipsticks Full Face

Ook nog even een fullface, bovenaan Rosy Cheeks, onderaan I Love.

De houdbaarheid van deze lipsticks is goed! Ik droeg I Love op een zondag, en in de avond zag je nog een waasje kleur. Na het avondeten had ik eigenlijk bij moeten stiften, maar omdat ik niet meer weg ging vond ik dat niet nodig. De lunch overleefde de lipstick wel.

Voor maar €2,49 per stuk vind ik deze lipsticks echt aanraders. Ik pak ze regelmatig en draag ze met veel plezier. Ik ben dan ook van plan om binnenkort weer eens een kijkje bij het schap te nemen of er nog meer leuke kleuren tussen zitten.

13 Reacties aan “Miss Sporty Perfect Color Lipsticks”

  1. Miss Sporty, ech zo’n merk dat me doet terugdenken aan mijn ‘jonge’ jaren! Heel mooie kleurtjes, vooral de rodere vind ik leuk. Maar de roze staat jou wel heel goed.

  2. Ik houd niet van lipstick, maar deze zien er toch wel erg leuk uit! En voor een klein prijsje… Misschien ga ik toch maar eens kijken haha

    • Jep! Zeker een paar uur. Na een flinke maaltijd moet je wel even bijstiften maar een lunch overleven ze wel.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review - Miss Sporty Perfect Color Lipsticks | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *