Van de week vroeg Sharon van Uniquestyle mij of ik misschien een artikel kon wijden aan mijn favoriete lakjes van Diamond Cosmetics (DC). DC is een merk wat voor ons Nederlanders (en andere Europeanen natuurlijk ook) verkocht wordt bij Boozyshop. De prijzen liggen rond de €3,95, niet heel erg duur dus. Daarnaast vind ik ze persoonlijk fijn lakken, snel drogen en langhoudend. Het is dan ook niet voor niks mijn favoriete merk. Inmiddels heb ik er al 48 en ik dus kun je me wel een grootverbruiker noemen haha! In de tijd dat ik DC ken heb ik er flink wat verzameld. Vandaag heb ik de lade uit mijn Helmer gehad en ga ik mijn favoriete lakjes voor jullie op een rijtje zetten. Ik zocht 16 lakjes uit, in zomer en winterkleuren. Omdat de post nogal veel foto’s bevat moet je even op lees verder klikken om meer te zien!

De eerste 3 winterkleuren, van links naar rechts Devilish, Drift Away en Hypnotic. Omdat ik graag ook swatches laat zien en mijn nagels op het moment niet in de staat zijn om 16 swatches te maken, heb ik deze even van mijn andere blog, Nailoholic afgehaald. Vandaar het watermerkje.

Deel twee van de winterkleuren zijn van links naar rechts Sparkling Sherry, Midnight Passion, Chainmail Charm (holo), en Hue Are You?

In de lente/zomer vind ik het leuk om wat meer pasteltinten en vrolijkere kleuren te gebruiken, en blauw is dan zeker een favoriet. Van links naar rechts zie je Blue Bell, Serendipity, Magens Bay Blue en Oh Tiff.

En dan de laatste, de roze kleuren. Ik draag vrij veel roze op mijn nagels, en heb er daar dus ook heel veel van. Dit zijn mijn meest gedragen en favoriete kleurtjes. Jullie kennen het principe inmiddels al, van links naar rechts Cameo, Canyon Sunrise, Hot Summer Pink, So Berry Sweet en Calypso.

Dit waren al mijn favorieten. Kennen jullie Diamond Cosmetics en heb je er nagellak van? En wat zijn jou favoriete kleuren?

14 Reacties aan “My favourites: Diamond Cosmetics”

  1. Wauw 48, ik heb er maar 1 haha. Maar wel ChainMail Charm, die is zo mooi! Leuk om deze swatches te zien, ik had er al een aantal op mijn wishlist staan dus ik kan binnenkort weer los gaan met bestellen 😉

  2. Prachtig ! Heb er inmiddels ook aardig wat, voor de zomer blijft Hot Summer Pink toch wel mijn favoriet, en voor de winter Chainmail charm.

  3. Ik ken het merk niet zo, maar ga het zeker eens proberen. De swatches zien er zo mooi uit! Vooral de Magens Bay Blue, Cameo en Calypso zijn echt mijn kleurtjes.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: Dotting Tools | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *