Striping Tape Nails

Al een flinke poos heb ik twee rolletjes striping tape op mijn beauty-bureautje liggen. Ik wil er al enige tijd wat mee doen, maar durfde het niet aan. Ik ben te ongeduldig als ik net mijn nagels heb gelakt waardoor ik ze niet goed laat drogen en de onderste laag meetrek. Dat gebeurde in ieder geval altijd als ik met plakband aan de slag ging. Nu had ik al een paar dagen een neon roze kleurtje op mijn nagels, en hoewel ‘ie er nog prima op zat vond ik het tijd voor wat anders. Ideaal voor striping tape nails, want als de nagellak na een paar dagen nog niet droog is, dan weet ik het ook niet meer!

striping tape nails Striping Tape Nails Striping Tape Nails

Ik vind het effect heel erg leuk. En het is nog simpel ook. Het enige waar je voor moet zorgen is dat je onderste laag goed droog is, en de tape goed aangedrukt op je nagels zit. Het beste is om de tape gelijk na het lakken van de toplaag te verwijderen, en in omgekeerde volgorde, dus even opletten welk stukje je als laatste geplakt hebt. Als je namelijk een stuk tape probeert af te halen waar nog een ander stukje overheen geplakt zit dan is de kans groot dat je de nailart verpest. Als je alle stukjes verwijderd hebt en de nagellak droog is kun je met een topcoat er over heen gaan en je bent klaar! Ik zal er zeker nog vaker mee experimenteren, dus wellicht zien jullie nog eens wat hier verschijnen.

Hebben jullie ervaring met striping tape nailart?

13 Reacties aan “Nail of the day – Striping Tape Nails”

  1. Ziet er goed uit! Ik vind deze kleurencombi ook enorm mooi. Ik heb het striping tape zelf ook al een aantal keer geprobeerd. Heb nu 10 rolletjes ingeslagen dus kan ik weer even voort 😉

  2. Ik vind striping tape altijd een heel leuk effect geven. vaak als ik een nail art ga maken lak ik mijn nagels de dag ervoor al in een basis kleur. Anders word ik ook ongeduldig haha

  3. Wat leuk gedaan! Ik vind vooral de kleurencombinatie erg mooi gekozen. Ik heb ook al heel wat maanden striping tape liggen, maar ik heb er ook nog niets mee gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *