Een tijdje terug kwam ik ergens op het internet een foto tegen van een cutout nailart. Een nailart waarbij je op sommige plekken de ‘naakte’ nagel kan zien. Ik vond dit zo’n leuk effect, en het bleef maar in mijn hoofd hangen en ik besloot het na te maken. Ik koos voor het Haze setje van The New Black omdat deze paarse kleuren allemaal al bij elkaar passen.

cutout nail cutout nail cutout nail

Ik vind het zo’n tof effect! En eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. Ik gebruikte stripingtape op de stukjes waar ik geen nagellak wilde. Ik plakte daarvoor 2 stukjes tape naast elkaar omdat het anders zo dun werd. Je moet wel zorgen dat ze goed naast elkaar zitten, want anders krijg je zoals bij mijn wijsvinger onderaan dat de nagellak tussen de twee tapes door loopt. Dit is op zich wel bij te werken met nagellakremover, maar als jee een basecoat gebruikt haal je die dan ook weg. Doe je nagels ook stuk voor stuk, dat zorgt ervoor dat de lijnen het scherpste worden is mijn ervaring, als de nagellak al te droog is met het eraf halen van de tape worden de randjes niet mooi strak.

Hebben jullie al eens wat met striping tape geprobeerd? En wat vind je van deze nailart?

6 Reacties aan “Nailart – Cutout nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *