christmas glitter nails

Glitters en kerst, een gouden combinatie. Niet alleen op de ogen, maar ook je nagels mag je in deze periode van het jaar in een glitterend jasje steken. Ik koos voor een mooie, dieprode nagellak in combinatie met gouden glitters. Ultieme kerstcombinatie in deze Christmas Glitter Nails.

christmas glitter nails

Ik gebruikte als basis een rode nagellak van Misa, de kleur heet Wine Burgundy en is vrij diep (wijn)rood met een gouden shimmer erin. Voor de glitters koos ik een nagellak van Catrice uit de Million Styles collectie, maar hij heeft ook een tijd in de standaard collectie gezeten. Ik durf niet te zeggen of hij nu nog te koop is, maar het gaat om Million Dollar Baby. In principe kun je hier gewoon iedere glitter met een blanke basis voor gebruiken. Het effect is wel het leukste als de glitters verschillende vormen en grootte zijn.

christmas glitter nails christmas glitter nails christmas glitter nails

Het maken van deze Christmas Glitter Nails is heel erg simpel, lak je basiskleur en laat deze even drogen, vervolgens breng je voorzichtig de glitters aan. Begin bij je nagelriem en werk langzaam naar boven, en hierbij zorg je er voor dat de meeste glitters bij je nagelriemen zitten. Een topcoat, en that’s it. Simpeler kan bijna niet! Ik vind het effect echt heel erg leuk en feestelijk en perfect voor de kerstdagen in deze kleurencombinatie. Voor oud en nieuw zou ik waarschijnlijk blauw gebruiken met zilveren glitters.

Weten jullie al wat je met kerst op je nagels gaat dragen?

12 Reacties aan “Nails – Christmas Glitter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *