christmas ruffian nialart

Over iets meer dan een week zijn we bijna allemaal bezig met feestvieren, lekker eten en zitten we midden in de gezellige kerstdagen. Daar hoort natuurlijk een mooie nailart bij! Ik maakte deze Christmas Ruffian Nailart.

De ruffian is een nailart die al een tijd geleden gecreëerd is door CND. Het is eigenlijk een vrij simpele nailart, maar hij vergt wat oefening.

christmas ruffian christmas ruffian nailart

Als je precies wilt weten hoe je een ruffian nailart maakt dan raad ik je deze tutorial van Lacquerized aan. Michele had altijd een hele fijne website, met duidelijke tutorials maar is helaas niet meer actief. Gelukkig kunnen we nog wel genieten van haar werk! Het is eigenlijk heel simpel, je lakt je basiskleur en vervolgens lak je je topkleur, maar doet deze net een stukje verder van je nagelriem af, waardoor je de onderste kleurlaag ziet. Ik koos voor China Glaze Liquid Crystal als basiskleur, maar dat was misschien niet heel slim. Dit is namelijk een onwijs gave glitter met liquid sand effect, waardoor je dus echt “korreltjes” op je nagels hebt. Deze zie je dan ook door mijn topkleur heen komen. De topkleur is L’Oreal Color Riche 613 Blue Reef. Zeker met de glitter vind ik het geheel heel feestelijk maar toch net anders voor de komende feestdagen! De volgende keer breng ik alleen een topcoat aan over een liquid sand lakje als ik die als basis gebruik.

4 Reacties aan “Nails – Christmas Ruffian”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *