Natural with a pop of blue

Dat bruintinten en natural looks hoog op mijn favorietenlijstje staan, dat weten de meeste volgers denk ik wel. Soms wil ik de boel net even wat anders, en dan besluit ik onder mijn ogen een kleurtje aan te brengen. Zo ook deze keer.

natural with a pop of blue natural with a pop of blue natural with a pop of blue natural with a pop of blue natural with a pop of blue

De laatste tijd is het Sleek Storm palette wat ik ooit een keer voor mijn verjaardag kreeg van Suzanne favoriet. Ik gebruikte hem eigenlijk niet zo heel erg veel. Hij belandde onder mijn palette lade van mijn Helmer. Ik kwam hem tijdens het opruimen weer tegen, en besloot hem wat vaker te gebruiken. Favoriet zijn de neutraal bruine en wat donkerbruine matte tint. Deze twee heb ik dan ook op mijn bewegend ooglid en crease gebruikt.

Onder mijn oog mixte ik de blauwe en groene kleur uit het Sleek Mattes v1 Brights palette tot een aqua kleurtje.

Gebruikte producten:

Gezicht:
* Catrice Prep And Fine Primer
* GOSH Xceptional Wear Foundation in Porcelain
* MAC Prep + Prime Translucent Powder
* MAC Blush in Mocha

Ogen:
* MAC wenkbrauwpotlood in Dirty Blonde
* Sleek Storm palette
* Sleek Matte v1 Brights palette
* Catrice Mono in Brign Me Frosted Cake* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Catrice Gelliner in Black Jack with Jack Black

Lippen:
* Catrice Lipstick in Kiss Kiss Hibiskiss (deppend aangebracht)

7 Reacties aan “Natural with a pop of Blue”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *